Merirosvojen kuningas

Merirosvojen kuningas

Gokahdan Saagat 5

Vari Lindén

Osa 5 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

Kovakantinen

460 sivua

ISBN-13: 9789528020202

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.12.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
30,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Merirosvokuninkaaksi kutsuttu Taishi Nair menehtyi Arodacarian vapautuksen loppunäyttämöllä. Hänen raaoista rikoksistaan olivat kauhistuneet niin sciirot, sudet kuin ihmisetkin ja merirosvon maineensa takaa Taishi on hiljaa suojellut salaa maataan hyökkäämällä niin satunnaisiin kuin suunniteltuihinkin aluksiin. Kuoleman hetkellä hänen viimeinen toiveensa koski häneltä kielletyn tyttären turvallisuutta.
Taishin elämän ollessa hyvin vaiherikas ja vapaa, kovinkaan moni ei Gokahdalla tiedä miehen historiaa. Taishin lähimpien pysyessä vaiti, hänen menneisyytensä pysyy mysteerinä.
Vari Lindén

Vari Lindén

Mutta me saamme tietää enemmän. Gokahdan saagojen viides osa vie meidät halki koko Taishin elämän, antaen jälleen uuden palan Gokahdan merkittävimpiin tapahtumiin vieneistä hetkistä. Kenties useammankin.

Vari Lindén on siirtynyt metsistä merelle ja kuvailut tuulen huokailusta lehvissä vaihtuvat tässä kirjassa pauhaavaan viimaan alloilla. Tiedonjano on vienyt kirjailijan museoihin ja uusin tiedoin rikastettu kertomus etenee vauhdilla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite