Merestä me olemme nousseet

Merestä me olemme nousseet

Inhimillisen ihmisen säkeet, tekoälyn kuvittamat mielenmaisemat

memori -

Klassikot & runot

Kovakantinen

72 sivua

ISBN-13: 9789528067078

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.09.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
50,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Päivänvaloon nostettu esikoisteos pöytälaatikon perukoilta. Runokirjan vanhimmat sanat muodostui ruutupaperille yli viisitoista vuotta sitten. Vuosien varrella tekstejä kertyi huomaamatta. Osa teksteistä jäi laatikkoon. Osa puolestaan herättää edelleen toistuvasti tunteita.

Ajatus teoksen julkaisemisesta kauhistuttaa ja kihelmöi yhtä aikaa. Toivon, että onnistun aukeama aukeamalta luomaan muotoaan vaihtavan tunnelman. Että yhytät itsesi seikkailemasta sen eri tasoilta.

Kirjassa sanojen vivahteikkuus ja monitulkintaisuus yhdistyy lapsuuttaan elävien tekoälyjen tyyliin jäsentää tätä maailmaa. Lopputulos ei olisi ennallaan ilman kuvituskuvia.
memori -

memori -

Kirjoitan itselleni. Toivon, että myös sinä voit ammentaa mielenmaisemastani. Ethän kiirehdi tekstieni parissa? Jos sanojen tarkoitus ei heti avaudu, anna niille hetken verran aikaa lisää.

Tekstityypeistä minua on aina kiinnostanut eniten runous, lyriikka. En kuitenkaan kirjoita ytimekkäitä, oivaltavia haikuja. Mielestäni sanat kaipaa ympärilleen lisää sanoja tullakseen ymmärretyiksi. Siksi kirjoitan pitkästi.

Aiheet löydän elämästä ja sen kaikista puolista. Maailmasta ympärilläni ja teknologian kehityksestä. Tutuista konsepteista ja luonnon ihmeellisyydestä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite