Menetetty sydän

Menetetty sydän

Anna Kaija

ePUB

604,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528039372

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 31.01.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Serafi Mikael on ihmisten maailmassa suorittamassa tehtävää. Hänen on pelastettava daemonin vainoama ihminen, Debora Shepard.

Kun Mikael viettää enemmän aikaa Deboran seurassa, hänessä herää tunteita, joita serafien ei kuulu kokea lainkaan. Mikael ei kuitenkaan aio langeta, sillä hän on vahvempi kuin punattujen huulien houkutus.

Menetetty sydän -novelli tapahtuu samassa maailmassa kuin vuonna 2017 julkaistu Missä sydän -romaani, joka sijoittui toiseksi vuoden 2019 Möllärimestarikilpailun romaanisarjassa. Novellissa sukelletaan romaanista tutun Mikaelin menneisyyteen.
Anna Kaija

Anna Kaija

Anna Kaija (s. 1984) on Lahdessa syntynyt ja Espoossa asuva indiekirjailija, pelibloggaaja ja sanataideohjaaja. Hänen esikoisteoksensa on Kristallin lapset -fantasiasarjan aloitusosa Maan mahti. Kirjoittamisen ohella Anna nauttii japanilaisista rooli-peleistä, animesta ja mangasta, joista kaikista hän myös ammentaa inspiraatiota kirjoihinsa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite