Menesty sinkkumarkkinoilla

Menesty sinkkumarkkinoilla

Kirja miehille

Karri Lemmetty (Ed.)

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

578,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515682819

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.04.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tiesitkö että parisuhteessa elävät ihmiset tuntevat olonsa muita onnekkaammiksi. Pitkittynyt yksinäisyys on tutkimusten mukaan jopa vaarallista!

Muistatko miltä tuntuu kokea rakastumisen huuma? Oletko kenties nuori joka toivoo ensirakkauden syttyvän, mutta bensa ja tulitikut puuttuvat. "Menesty sinkkumarkkinoilla", kirja antaa sinulle eväät joiden avulla tulet voittamaan vaikeudet, kokemaan rakastumisen huuman ja pääsemään unelmiesi parisuhteeseen.

Kirja paljastaa parisuhteen muodostamisen salat, ensi kontaktista aina tasapainoiseen suhteeseen saakka, esimerkkien ja helposti ymmärrettävän tekstin avulla. Käymme kirjassa lävitse asioita kuten kuinka lähestyä naista, mistä ja miten jutella tunteita herättäen treffeillä, kuinka muutat puhelinnumeron tekstiviestien avulla tapaamiseksi ja opimme elekielen saloja. Samalla lukemalla laitamme vielä parhaan aseesi eli itsevarmuutesi kuntoon.

Tiedän kuinka hankala nykymaailmassa on löytää hyvä ja kestävä parisuhde. Olin aikoinaan samassa tilanteessa. Nyt kahden mahtavan lapsen ylpeänä isänä voin paljastaa salaisuuteni sinulle.

No authors available.

Karri Lemmetty

Karri Lemmetty (Ed.)

Karri Lemmetty, kahden lapsen isä, insinööri. Mies joka on oppinut ymmärtämään naisten ja ylipäätään ihmisten ajatuksia, sekä olemaan sinut sosiaalisissa tilanteissa lukemalla vuoren verran kirjallisuutta ja testaamalla tieteellisen tarkasti oppimaansa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite