Memento Respiro

Memento Respiro

Muista hengittää

Leena Sorvali

Romaanit & novellit

ePUB

484,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528090168

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.06.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Memento Respiro - Muista hengittää - on novellikokoelma siipiensä kantavuutta kokeilevasta nuoresta, aikuiseksi kasvamisesta, iloista ja peloista, pettymyksistä ja selviytymisestä. Se kertoo uskottomuuden koettelemasta avioliitosta, petollisesta yhtiökumppanista, uudesta rakkaudesta ja seestymisestä elämän kääntyessä ehtoopuolelle.
Leena Sorvali

Leena Sorvali

Leena Sorvali on tarinankertoja, joka sepitti satuja jo lapsena. Sadepäivinä hän kiipesi kesämökin vintille kirjoittamaan tarinoita siilistä, puutiaisesta, sisiliskosta tai siivilleen nousseesta sinivuokosta.

Leena tykkäsi myös piirtämisestä ja unelmoi kuvittajan urasta. Vaihtaessaan koulua uusi kuvaamataidonopettaja ei tykännyt hänen fantasiakuvistaan ja murskasi unelman. Onneksi koulussa oli innostava äidinkielenopettaja, joka valoi uskoa kirjoittamiseen. Uraa urkeni copy writerinä mainosmaailmassa.

Elämän varrella Leena kirjoitti tuntojaan mustakantiseen vihkoonsa. Eläkkeelle jäätyään hän kaivoi sen pöytälaatikosta esiin ja jatkoi kirjoittamista. Kansien välissä on jo viisi kirjaa, joista yksi sisältää ujoja ja rujoja runoja rakkaudesta. Eikä palava halu kirjoittamiseen ota laantuakseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite