Mellan is och aska

Mellan is och aska

Mikaela Nykvist

Osa 3: Runsorserien

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

284 sivua

ISBN-13: 9789526881966

Kustantaja: Runsorina Books

Julkaistu: 15.11.2019

Kieli: ruotsi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Historisk romanläsning när den är som bäst! Den avslutande delen i Mikaela Nykvists uppskattade trilogi om livet i Wasa på 1800-talet.

Finland hör till Ryssland och den nya staden Wasa växer och tar form på sin nya plats invid havet.

Livet går sin gilla gång för Alfred och Magda i Runsor utanför Wasa, ända tills de, liksom alla andra, drabbas hårt av det kalla vädret och missväxten som brer ut sig över Norden år 1867. Skördar slår fel och sjukdomar härjar över ett lamslaget och nedfruset Finland, medan myndigheterna står handfallna inför det som sker inför deras ögon.

Amalia lever ett stillsamt liv i Stockholm tillsammans med sonen Edvin. En ny bekantskap träder in i hennes liv via sonens upptåg och det visar sig att denna nykomling ändrar på hennes liv för all framtid.

Mellan is och aska tar oss tio år framåt i tiden från Förändrad och bränd och Rök i fjärran. Det är den tredje delen i den dramatiska släktkrönikan som startar med Wasa brand.
Mikaela Nykvist

Mikaela Nykvist

Mikaela Nykvist, född i augusti 1973, är en finlandssvensk författare från Vasa på Österbottniska kusten. Hon är utbildad informationsvetare och arbetar med utveckling inom industrin. Hon driver även förlaget Runsorina books.

Nykvist debuterade med historiska romanen 'Rök i fjärran' år 2017, första delen i Runsorserien. Boken gavs ut som ljud- och e-bok av svenska Word audio publishing år 2018. Andra delen i Runsorserien 'Förändrad och bränd' utkom 2018, senare även som ljud- och e-bok via Word audio publishing. Tredje delen i Runsorserien "Mellan is och aska" utkommer hösten 2019.

Mikaela har ett aktivt bookstagram konto på Instragram under namnet 'Runsorina' och även en författarsida: www.runsorina.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite