Meidän Luther

Meidän Luther

Teemu Paarlahti , Mänttä-Vilppulan seurakunta (Ed.)

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

84 sivua

ISBN-13: 9789529402939

Kustantaja: Mänttä-Vilppulan Seurakunta

Julkaistu: 11.05.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
10,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
1517 Martti Luther naulasi Wittenbergin linnakirkon oveen kuuluisat teesinsä. Siitä alkoi tapahtumasarja, joka myllersi Eurooppaa, ja jonka aallot löivät rantaan myös täällä Itämeren pohjoisimmilla rannoilla. Lutherin vaikutuksesta syntyi protestanttinen kirkkokunta, ja sitä perua on myös suomalainen evankelis-luterilainen kirkko.
Mitä mahtaisi tohtori Martti tuumia tämän päivän Suomesta, jonka historiassa - ja nykypäivässä - luterilaisuudella on merkittävä osa.
"Meidän Luther" on reformaation merkkivuonna tehty näytelmä, jossa Martti Luther saapuu Mänttä-Vilppulaan ihmettelemään, millainen on reformaation perintö pienessä pohjois-Pirkanmaalaisessa kunnassa.
Teemu Paarlahti

Teemu Paarlahti

Teemu Paarlahti on kirjailija, jonka tuotanto kattaa monenkirjavasti eri tyylilajeja, runoudesta, aforismien kautta novelleihin ja muuhun proosatekstiin.
Terävä, ilmaisultaan oivaltava tyyli on Teemun tavaramerkki.

Mänttä-Vilppulan seurakunta

Mänttä-Vilppulan seurakunta (Ed.)

Mänttä-Vilppulan seurakunta sijaitsee Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakuntien, sekä Tampereen ja Lapuan hiippakunnan rajamailla. verkkaisessa hämäläisidentiteetissä on ripaus pohjanmaalaista jäyhyyttä. Väki on kuitenkin lämminsydämistä, ja seurakunta paikkakunnalla tämän katraan kokoava hengellinen laidunmaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite