Max keissi -Seinäjoki

Max keissi -Seinäjoki

Aulis Saarijärvi

Romaanit & novellit

ePUB

760,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528002611

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.07.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Max oli aikaisemmin konna, kuten minäkin. Nyt Max oli kunnioitettu liikemies, yrittäjä, onnistunut seinäjokelainen, kauniine vaimoineen. Minä halusin rauhaa, yksinäisyyttä, luontoa, kalastamista ja vain olemista omien ajatuksieni kanssa. Kaikki muuttui. Minä olin Seinäjoella keskellä väkivaltaa, ammuntaa, tappamista ja Maxin vaimon viehätystä. Sen jälkeen ei mikään ollut enää vanhassa mallissaan. Tämä on kertomus, kun kaveruus velvoittaa ja se jatkuu vielä kuolemankin jälkeen.
Aulis Saarijärvi

Aulis Saarijärvi

Aulis Saarijärvi ei ole apurahakirjoittaja. Hän ajalla 2015 - 2018 anoi 69 kertaa säätiöiltä, rahastoilta ja Taikelta apurahaa saamatta. Hän tämän vuoksi katsoi tuotantonsa niin huonoksi, että se piti tuhota 90 prosenttia pois. Kirjoista tuli harvinaisuuksia antikvaareihin.
Aulis Saarijärvi on Sanaston tilastossa kirjoittanut 42 romaania jännityksestä, sodasta, historiasta, tekniikasta ja huumorista. Hän pelasti suomalaisen kaunokirjallisuuden kultaisen hunajatynnyrin tuhoamalla pois yli kolmekymmentä teostaan. Teko, joka odottaa palkitsemista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite