Matti Iisakinpoika Könönen

Matti Iisakinpoika Könönen

Pälkjärven metsuri

Jorma-Juhani Könönen

Osa 1: Pälkjärven Könöset

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

13,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523395480

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.12.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pälkjärveläisen Matti Iisakinpoika Könönen vaiherikas elämä isänsä kuoltua evakkomatkalla, jolloin Matilla oli vain ikää 12 vuotta. Kodin jättäminen kahdesti koetteli isätöntä perhettä kohtuuttomasti. Matti Könönen rakensi kaikkien sotavuosien koettelemusten jälkeen oman perheen. Matti Könönen työskenteli ahkerasti eikä minkäänlainen työ ollut vastenmielistä. Koulunkäynti jai 3/4 kansakoulua, koska Matin piti jo nuorena hankkia oma elantonsa. Monenlaiset työt tulivat tutuksi. Matti ei lähtenyt työn perään nuorempien veljiensä Vesan ja Juhanan kera Kiirunan kaivokselle Ruotsiin, vaan jäi Suomeen perheensä luokse.

Suomen itsenäisyyden 100 vuoden 2017 juhlavuoden kunniaksi ja rakkaan isäni ja hänen esi-isiensä muiistoa vaalien jälkipolville luettavaksi kaikella lämmöllä.
Jorma-Juhani Könönen

Jorma-Juhani Könönen

Jorma-Juhani Könönen, 62 vuotta, syntynyt 1954, THM, terveydenhuollon opettaja, sukututkimus ja sukuhistoria harrastuksena.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite