Matkaseuraa osa 1

Matkaseuraa osa 1

Sopimatonta ja epäajankohtaista luettavaa

Kari Leppälä

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

300 sivua

ISBN-13: 9789515689979

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.01.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
18,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja sisältää pienoisesseitä, jotka ovat alun perin bogitekstejä vuosilta 2009-2013. Blogitekstejä kirjan muodossa, mutta miksi?

Huviksi ja hyödyksi, matkaseuraksi tai iltalukemiseksi, miten vain. Koska kirja on ihana ja lumoava esine, jota on helppo pitää mukana ja lähellä. Tekstit eivät aina ole ajankohtaisia, vaikka ne ovat saaneet herätteensä ajasta. Ne on kirjoitettu vakavista asioista ihmetellen, hartaudella ja huumorilla, ja ne käsittelevät lähes kaikkea. Kaikki ei ehkä ole tuttua tai mukavaa, mutta seuraava tarina on taas jotain ihan muuta. Aiheina on tiede, tekniikka, yhteiskuta ja kulttuuri niiden lukuisissa ilmenemismuodoissa.

Koska osa tekstestä on melko vanhoja, niissä voi olla vääriä arvioita. Niitä ei ole korjattu, mutta tekstien luettavuutta on parannettu. Luotetaan lukijan kriittisyyteen. Muutamia jälkikommentteja on lisätty. Loppuun on liitetty hakemisto ja kirjallisuusluettelo lukijan avuksi.

Pitkin ajallista janaa on kommentoitu Nokia-yhtiön tapahtumia, alkaen 1970-luvun Kaapelitehtaalta. Siitä muodostuu kiinnostava pitkittäisvalotus.

Kokoelma on jaettu kahteen osaan. "Matkaseuraa osa 2" tulee sisältämään tekstejä vuosilta 2013-2018.
Kari Leppälä

Kari Leppälä

Tekniikan tohtori Kari Leppälä on pitkän uransa aikana toiminut teollisuudessa, tutkimusmaailmassa ja konsulttina. Hänen alaansa on elektroniikka ja tietotekniikka, mutta myös yleisemmin innovaatiot, tiede, ja niiden vaikutus kulttuuriin ja yhteiskuntaan.

Aiemmin julkaistuja tietokirjoja: Projektitoiminnan musta kirja (Readme.fi 2011), Tervanpoltosta innovaatiotalouteen (Avain 2012), Innovaattorin opas (Gaudeamus 2014), Kirkastettu laatu (BoD 2017), Matkaseuraa osa 1 (BoD 2018).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite