Matkaoppaan maailma

Matkaoppaan maailma

Jukka-Petri Nieminen

Romaanit & novellit

ePUB

3,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515687203

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.07.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä on tositarina vuosistani matkaoppaana. Työ vei oppaan tänään Kreetalle, Marokkoon tai Dominikaaniseen Tasavaltaan. Asiantuntevana ja hymyilevänä opas hoiti tehtävänsä 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. Millainen oli matkaoppaan arki 1990-luvulla? Mitä meiltä vaadittiin ja mitkä olivat nuoren untuvikon eväät lähteä valloittamaan maailmaa. Kirjassani kerron totuuden tuon ajan oppaan arjesta iloista ja suruista. Kaikesta huolimatta, päivääkään en antaisi pois.
Jukka-Petri Nieminen

Jukka-Petri Nieminen

Olin kirjoittanut kirjan matkaoppaan maailma, joskus 2007. Jo hyvin nuorena noin 10 vuotiaana harrastelin kirjojen tekoa. Piirtelin kuvia ja kirjoittelin höpöhöpö satuja. Minulle kypsyi kyllä ajatus kirjoittaa fiktiivinen tarina nunnasta. Aloitin sen jo, mutta törmäsin faktojen saanti ongelmaan. Ja kuten edelliskerrallakin, niin, taas. Hemmetti! Kesken unetonta yötä sain AHAA- elämyksen tarinasta, jota alat kohta lukea.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite