Matkalla Pohjois-Karjalaan

Matkalla Pohjois-Karjalaan

Peugeot 206 SW

Seppo Brand

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

37,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528093619

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.12.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kädessäsi on julksisu, jolla pääset matkalle Pohjois-Karjalaan. Tosin ensin tehdään Peugeotiin kansiremontti ja muitakin huoltotöitä. Sitten Peugeotin lyhyt esittely. Peugeotin omistajan alkutaival arkiajoineen alkaa. Tämän jälkeen päästään matkalle Pohjois-Karjalaan. Tuotesisältö VAROITUS: Tämän kirjan lukeminen saattaa aiheuttaa pakonomaisen tunteen ja halun matkustaa Pohjois-Karjalaan. Toinen tarina kertoo autolahjasta Jarille. Toyota Corollan noutaminen Raatteen tien tallista Suomussalmelta. Toyotan kunnostusta. Peugeot tarina on käännetty osittain Ranskaksi ja Toyota tarina Englanniksi. Kielinerot ja opiskelijat voivat tehdä käännöskorjauksia itse tekstiin. Näin se toimii ehkä aktiviteettina kyseisten kielten opiskelussa. Kiitokset yhteistyöstä Jari ja Matti Räsäsen kanssa kirjan sisällön tuottamisessa. Se on mahdollistanut tämän julkaisun tekemisen satunnaisten lukijoiden iloksi.
Kiitokset myös Konemies Artsille ja Sinelle mielenkiintoisen konemuseon kaluston esittelystä. Tässä julkaisussa on joitakin kohokohtia museon autoista, kuten Citroen GSA.
Seppo Brand

Seppo Brand

Seppo Brand on Kuopiolainen harrastekirjailija. Kirjojen aiheet käsittelevät autojen korjausta, huoltamista ja autoilua yleensä. Kiehtovaa historiaa ja elämyksiä. Luontokokemuksia unohtamatta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite