Matkakirja

Matkakirja

Matkailua ja matkailijoita kautta aikojen

Laila Heinemann

Matkailu & maantiede

Pehmeäkantinen

252 sivua

ISBN-13: 9789523304437

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.04.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Teos kattaa matkailun historian muinaisajoista tulevaisuuden visioihin, poimien sieltä täältä konkreettisia esimerkkejä. Se ei ole tieteellinen tutkimus eikä matkailualan oppikirja, vaan pyrkii olemaan yleistajuinen ja viihdyttäväkin kokonaisesitys matkustamisesta kiinnostuneelle jokamiehelle.

Kirja on syntynyt kahdenkymmenen vuoden aikana ja tälläkin välillä matkustamisessa on tapahtunut suuria mullistuksia, minkä seurauksena loppupuolen lukuja on jouduttu päivittämään useaan kertaan. Varhainen historia ei kuitenkaan ole menettänyt viehätystään tässä myllerryksessä, päinvastoin.
Laila Heinemann

Laila Heinemann

Kirjoittaja on matkaillut ympäri maailmaa 1970-luvun alusta lähtien, ensin opiskelijana ja viimein eläkkeellä. Matka on taittunut liftaten, junilla, busseilla, laivoilla ja lentäen, välillä työskennellen hedelmäviljelmillä, retkeilymajoissa ja luonnonsuojelualueilla matkan varrella. Suurin osa matkoista on kestänyt kuukausia kerrallaan - ruuhkaisimpina työvuosina niitä varten piti ottaa sapattivapaata.

Elämäntyyli herätti väistämättä kiinnostuksen sekä matkailua että kaikenlaisia matkailijoita kohtaan. Paitsi matkailusta, myös sen tutkimisesta ja siitä kirjoittamisesta on tullut rakas harrastus.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite