Matikkasavotta

Matikkasavotta

Lukion lyhyen matematiikan kertaus

Usko Lahti

Luonnontieteet & ympäristö

Pehmeäkantinen

152 sivua

ISBN-13: 9789515681553

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.06.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
17,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa palautetaan mieliin lukion lyhyen matematiikan ydinasiat selkeästi ja perusteellisesti. Sisällön rakenteessa on ajateltu, että opiskelijalta on aikoinaan voinut joku asia jäädä kokonaan väliin. Kirjassa ei edetä kursseittain.

Esimerkit ja harjoitukset on valittu siten, että jokainen on tyyppiä "tämä voi tulla". Erityisesti yo-kokeen A-osaan soveltuvat kohdat on merkitty vastaavalla kirjaintunnuksella.

Kirjassa viitataan mahdollisuuksien mukaan laskimen ja taulukkokirjan käyttöön. Sallituista apuvälineistä opiskelijan kannattaa ottaa kaikki hyöty irti.

Harjoitusten vastaukset löytyvät kirjan viimeisiltä sivuilta. Täydelliset ratkaisut ovat kaikkien saatavilla verkossa. Sieltä löytyy myös harjoitusten asiahakemisto.

Abin aika on hyvin rajoitettu. Kirja on laajudeltaan realistinen kun huomioidaan, että joissakin kohdin riittää nopea lukeminen. Selkeät, melko suuret kuvat kasvattavat sivumäärää mutta toisaalta jouduttavat opiskelua.

Kirjassa on huomioitu siirtymäkausi vanhoista opseista uusiin ja toisaalta teknisten apuvälineiden laajeneva käyttö. Yleensä asiat soveltuvat molempien opsien mukaan opiskeleville; poikkeukset on ilmoitettu kirjaintunnuksella.

Matikkasavotta on tarkoitettu itsenäiseen opiskeluun yksin tai pienessä porukassa. Matikkasavotta soveltuu myös lukion lyhyen matematiikan kertauskurssin oppikirjaksi.
Usko Lahti

Usko Lahti

Kirjan tekijä Usko Lahti on kokenut matematiikan ja tietotekniikan opettaja ja oppikirjailija.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite