Marie - Kolme morsianta

Marie - Kolme morsianta

Eila Sarkama-Voigt

Osa 2: Marie

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

256 sivua

ISBN-13: 9789528021865

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.02.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mariella oli onnea päästä esittämään Weimarin Kansallisoopperaan morsian Susannan roolin Mozartin Figaron häissä. Ensi-iltapäivä oli monella tavalla merkityksellinen,ei vain hänelle itselleen, vaan myös hänen sisarelleen Charlottelle. Säveltäjä Richard Straussin suosituksesta Marie kiinnitettiin kuorolaulajaksi Bayreuthin musiikkijuhlille. Siellä tuleva laulajatar näki vaikuttavia oopperaesityksiä, tutustui moniin suurenmoisiin taiteilijoihin ja oppi paljon uutta. Onnistuminen Figaron häiden morsiamena vaikutti siihen, että hän sai myös morsian Zerlinan osan Mozartin Don Giovannissa. Ensi-illassa Marie ajautui katsojia kuohuttaneeseen skandaaliin. Mutta kuka rientääkään pelastamaan vaikeuksiin joutuneen nuoren naisen. Kuuluisa säveltäjä Edvard Grieg saapuu yllättäen ensikonserttiin. Elämä on täynnä yllätyksiä. Nuori Marie joutuu kokemaan, että huomenna on kaikki toisin.
Eila Sarkama-Voigt

Eila Sarkama-Voigt

Porvoossa asuva Eila Sarkama-Voigt sai toimittaja-aikanaan runsaasti kiitosta asiantuntevista musiikkia käsittelevistä kirjoituksistaan. Hänellä on laulajan koulutus, hän on esiintynyt laulajana ja näyttelijänä ja kirjoittanut näytelmien käsikirjoituksia. Kaksi ensimmäistä Marie-kirjaa valittiin vuoden 2013 Kalle Päätalo kilpailussa kolmen parhaan joukkoon. Erityiskiitosta sai kirjoittajan klassisen musiikin tuntemus.
"Jokaisella sivulla on tietoa viihdyttävällä ja luettavalla tavalla. Kirjat olivat minulle suuri lukukokemus. Rakastuin niihin".

Marien ja Charlotten tarina jatkuu

Uusimaa

tammikuuta 2013

Marie-sarjan toisessa osassa Marie ja Charlotte ovat nuoria naisia elämän suurien haasteiden ja ratkaisujen äärellä. 16-vuotias Marie on hyväksytty suurherttualliseen musiikkikouluun vaativan Wagner-laulajattaren oppilaaksi. Miten hän onnistuu toteuttamaan haaveensa tulla maailmanluokan laulutaiteilijaksi? Entä Charlotte hallitsemaan omaa elämäänsä? Molemmat tytöt saavat esimakua myös rakkauden kääntöpuolesta. Myös äidin ja isoäidin menneisyydestä nousee esiin kipeitä kokemuksia, joiden varjo ulottuu perheen idyllistä vaikuttavan elämän ylle.
Porvoolainen Eila Sarkama-Voigt sai toimittajana työskennellessään paljon kiitosta asiantuntevista musiikkia käsitelleistä kirjoituksistaan. Hänellä on laulajan koulutus, laaja yleissivistys ja hän tuntee käsittelemänsä aiheet.

Totta on vain rakkaus

Parkinsonlehti

tammikuuta 2013

1800-luvun lopun kulttuurikaupunki Weimarin perinteikkään arkielämän kuvaaminen onkin Eila Sarkama-Vogtin romaanissa Marie - kolme morsianta mitä erinomaisinta romanttisen juonen ja sen käänteiden lisäksi. Kirjailijan kuvauksissa kulttuuri kaikkineen on läsnä [...]
Elämä Weimarissa sujuu sarjan ensimmäsien osan tapaan. Teoksen päähenkilöstä Mariesta, hentoisesta sinisiipilummetytöstä on varttunut aikuinen nuori nainen [...] Elämäntehtäväkseen laulamisen oivaltanut Marie hurmaa yleisönsä ilta illan jälkeen [...] Romaani päättyy mielenkiintoisesti: Marie sulkee hiljaa kotinsa oven. MIkä häntä odottaa? Lukija jää malttamattomana odottamaan seuraavaa osaa.
Marie - kolme morsianta on kerronnaltaan ja rakenteeltaan edellistä osaa tiiviimpi ja mielenkiintoisempi. Romaani sopii kaikenlaisille lukijoille [...] Erityisesti historiallisista romaaneista kiinnostuneet lukijat nauttivat 1800-luvun ajankuvasta.
Kaikki se, mikä tapahtui Marielle, on mahdollista nykyisinkin. Totta on vain rakkaus.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite