Mariaanien haudalla

Mariaanien haudalla

Jukka Tervo

Romaanit & novellit

Kovakantinen

196 sivua

ISBN-13: 9789523396456

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.06.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
27,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Martti ei ollut veljensä kaltainen kaikkeen impulsiivisesti suhtautuva, mielipahaa tuottava ja itseään purkava vaisto-olento, vaan ihminen joka kykeni valitsemaan; lyödä tai lähteä pois. Sakari ei tehnyt valintoja koska ei ajatellut. Martti ajatteli ja tiesi. Hän oli paljon vaarallisempi koska oli nähnyt oman pahuutensa veljensä silmistä.

Jukka Tervo asettuu romaanihenkilöidensä ihon alle kuvaten surun ja menetysten kanssa kamppailevia ihmisiä ja heidän haluaan kasvaa ja selvitä vaikeissakin olosuhteissa. Onko se mahdollista yksin, onko aina kysymys elämästä ja kuolemasta, joudummeko aina valitsemaan rakkauden ja yksinäisyyden väliltä? Rehevä dialogi, rikas kieli ja tunteiden palo kuljettavat lukijaa päähenkilön rinnalla etsimään myötätuntoa ja toivoa pohjoisen kylmässä kaupungissa. Miksi toiset selviytyvät ja toiset eivät?
Jukka Tervo

Jukka Tervo

Jukka Tervo (1956) on oululainen musiikkiterapeutti, laulaja/lauluntekijä ja kirjailija. Hän on julkaissut useita runokirjoja, proosaa, tutkielmia, esseitä, artikkeleita, musiikkia sekä blogeja. (jukkatervo.com).

Syvissä vesissä uivat suuret kalat, merten syvänteissä hirviöt

Monasteri.fi

elokuuta 2017

Tässä kohdin elämää tulee harvoin vastaan niin mielenkiintoista luettavaa, että uni saa väistyä ja kirjaa on vain aivan mahdotonta jättää kesken. Niin kävi kuitenkin Jukka Tervon uusimman, Mariaanien haudalla -kirjan kohdalla. (...) Mariaanien hauta on meren syvänne, syvin kohta maapallolla. Kirjassa taas liikutaan syvällä ihmismielessä. Tummat vedet vievät lukijaa välillä kuin pohjavirta, nilkasta uppeluksiin niin, että haukkoo henkeään. (...) Kerronta on verbaalista ilotulitusta, räiskyvää, samalla yllättävää. (...) Mariaanien haudalla ei aiheestaan huolimatta ole vain synkkä kirja. Jouheva kerronta tekee lukukokemuksesta kokonaisuutena miellyttävän. Ja huumori saa hymyilemään ääneen. Tervo tarjoilee eteen tarinan, jota haluaa ymmärtää. Pohjavireenä on kasvu, toivoa taas herättävät aidot kohtaamisen hetket. Niin kai se on terapiassa ja elämässäkin.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite