Margariinimafia

Margariinimafia

Lyric Tubor

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

324 sivua

ISBN-13: 9789523305199

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.05.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Rikosdekkari rahan ja vallan voimista terveysteollisuudessa

Peittelemätön, koukuttava ja ronski rikosromaani terveysteollisuuden toiminnasta.
Kenen totuus on oikea? Mikä on viranomaisten vastuu suosituksistaan?

Virallisesti siunatut suositukset ovat antaneet lääke- ja elintarvikeyrityksille reseptin painaa rahaa. Nyt ylhäältä käsketty viisaus törmää some-maailman armottomaan silppuriin.

Toimitusjohtaja Jukka Niininen yrittää rikastua lääkeyhtiöllään kyynärpäitään ja yksityisetsivä-autokauppias Lars Oraa apunaan käyttäen. Niinisen matka rikkauteen hajottaa hänen perheensä ja käynnistää prosessin joka vavisuttaa koko valtakuntaa ja sen päättäjiä.

Samaan aikaan THL:ssa on käynnissä vallan vaihdos. Uusi pääjohtaja uusine ajatuksineen aiheuttaa päänvaivaa väistyvälle mutta vallassa roikkuvalle vanhalle eliitille. Pääministeri kokee kouriintuntuvan herätyksen siitä miten systeemi toimii. Taistelu muutoksesta kohti mullistavaa SOTE-ratkaisua alkaa.

Toimitusjohtajan tyttären moniulotteinen kaksoiselämä paljastuu raastavalla tavalla eikä menneeseen ole paluuta. Tietoturvaryrittäjä, terveysblogisti Esa Silvan asettuu tahtomattaan Niinisen rikastumisen reitille.
Lyric Tubor

Lyric Tubor

Lyric Tubor on 44-vuotias KTM ja työskennellyt pitkään IT-alalla.Lyricin intohimo on pohtia elämän eri totuustasoja ja ihmismielen toimintaa näillä kerroksilla. Margariinimafia on Lyricin esikoisteos.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite