Margariinimafia

Margariinimafia

Lyric Tubor

Romaanit & novellit

ePUB

415,0 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523304666

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.05.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
100%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Peittelemätön, koukuttava ja ronski rikosromaani terveysteollisuuden toiminnasta.
Kenen totuus on oikea? Mikä on viranomaisten vastuu suosituksistaan?

Virallisesti siunatut suositukset ovat antaneet lääke- ja elintarvikeyrityksille reseptin painaa rahaa. Nyt ylhäältä käsketty viisaus törmää some-maailman armottomaan silppuriin.

”Silvan pohti näitä asioita usein. Uudelleen ja uudelleen hän päätyi miettimään, miksi totuus ei kiinnosta ihmisiä. Ei mediaa, ei kansalaisia, ei tutkijoita...”

Toimitusjohtaja Jukka Niininen yrittää rikastua lääkeyhtiöllään kyynärpäitään ja yksityisetsivä-autokauppias Lars Oraa apunaan käyttäen. Niinisen matka rikkauteen hajottaa hänen perheensä ja käynnistää mullistavan SOTE-ratkaisun. Pääministeri kokee kouriintuntuvan herätyksen siitä miten systeemi toimii ja taistelu muutoksesta alkaa.

”Niininen oli testannut Oraa siitä miten pitkälle tämä olisi valmis tarvittaessa menemään. Samalla hän kuitenkin työsti myös omaa päätään. Kuinka pitkälle hän olisi valmis menemään?”

Toimitusjohtajan tyttären moniulotteinen kaksoiselämä paljastuu raastavalla tavalla eikä menneeseen ole paluuta. Tietoturvaryrittäjä, terveysblogisti Esa Silvan asettuu tahtomattaan Niinisen rikastumisen reitille.

”Teuraseläin, jolla on kiihottavan pitkät ja tuuheat vaaleat hiukset. Vahvat tatuoidut käsivarret, jotka osasivat myös hellän hyväilyn, retkottivat kohta verisinä mustalla muovilla.”
Lyric Tubor

Lyric Tubor

Lyric Tubor on 44-vuotias KTM ja työskennellyt pitkään IT-alalla.Lyricin intohimo on pohtia elämän eri totuustasoja ja ihmismielen toimintaa näillä kerroksilla. Margariinimafia on Lyricin esikoisteos.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite