Elämyksiä pullollaan olleen Andalusian seikkailumme aikana korviini kuuluneet ja silmiini sattuneet kertomukset ja tapahtumat, omat kokemukset sekä välimerelliset ruokaohjeet tarjoavat herkullisen makupalakattauksen kiehtovasta ja moni-ilmeisestä eteläisestä Espanjasta.
Kirjan resepti: puoli kiloa terveellistä Välimeren ruokakulttuuria, hyppysellinen Andalusian ikiaikaista historiaa, ripaus geologiaa, loraus kulttuuria, tujaus omia kokemuksia ja palan painikkeeksi reilusti valokuvia.
Ruokaohjeet ovat itse testattuja, ainoastaan kupliva cavasorbetti jää lukijan vastuulle. Mielentilani ja kulloistenkin olosuhteiden niin edellyttäessä olen muokannut alkuperäisiä ohjeita, mutta lopputuotokset olen aina puolisolleni syöttänyt. Hän voi oikein hyvin.
Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.