Majakkani, sieluni

Majakkani, sieluni

Hanna Koivukoski

Klassikot & runot

ePUB

182,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528037255

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.10.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Majakkani, sieluni on ensimmäinen runokokoelmani ja siinä on runoja ikävuosiltani ~ 16-23. Kokoelma on jaettu kolmeen osaan, joissa jokaisessa on oma teemansa, mutta koko kokoelman perimmäisenä ja kantavana teemana kulkee rakkaus, haikeus sekä kaipuu.

Kokoelman aloittaa osio nimeltään Haaksirikko. Haaksirikko kertoo itsensä etsimisestä ja on eräänlainen henkinen kasvutarina. Monessa runossa on tunnelmia aikuiseksi kasvamisesta sekä omassa asunnossa ensimmäistä kertaa yksin asumisesta. Haaksirikko on nuoruuden kipua, epävarmuutta, mustasukkaisuutta sekä omistamisenhalua parisuhteessa.

Toinen osio kantaa nimeä Pariisi. Pariisi kertoo kaukokaipuusta, halusta olla vapaa. Hetkittäisestä onnesta tässä hetkessä ja sitoutumisesta, mutta enemmän kaipuusta sinne, missä ei ole.

Runokokoelman viimeinen osio on nimeltään Riihi. Riihi tuo kuvia lapsuudesta ja sen kaipuusta, sekä perille löytämisestä. Riihi on pakkasta, Lappi, järvimaisemaa, kaikkea mikä on jo menetetty. Mutta samalla se on suurinta rakkautta.
Hanna Koivukoski

Hanna Koivukoski

Hannatuu on kirjoittanut tarinoita pienestä tytöstä asti ja teini-iässä tarinat alkoivat saada runon muodon. Runoissa kiehtoo ajatus siitä, miten paljon tunnetiloja voi saada välitettyä muutamalla sanalla.
Pidän vilteistä, punaviinistä sekä saariretkistä. Olen lumihevosella ratsastava tyttö.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite