Mahabharata

Mahabharata

Pandavan veljesten seikkailut

Maria Wan

Romaanit & novellit

ePUB

797,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523308800

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.07.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Olipa kerran muinaisessa Intiassa Pandavan veljekset, joiden elämä oli täynnä jumaluutta, sankaruutta, sattumaa ja petosta. Tarinassa he kohtaavat demoneja, saavat vaimokseen kauniin Draupadin ja päätyvät kaikkien aikojen sotaan sukulaisiaan vastaan. Heidän seikkailunsa oli niin ihmeellinen, että sanotaan että "kaikki mitä on Mahabharatassa, on myös toisaalla. Mitä ei ole siinä, sitä ei ole missään”.

Mahabharata - Pandavan veljesten seikkailu on kompakti kertomus alkuperäisestä Mahabharatasta, intialaisten perinteisestä epiikasta. Tarinassa kietoutuu seikkailu, mystiikka ja filosofiset pohdinnat. Siksi sen sanoma voimaannuttaa myös tänä päivänä, niin aikuisia, lapsia kuin nuoriakin. Kerronta tempaa mukaansa tapahtumien intensiteetillä ja kuin huomaamatta tarinassa piilee isoja pohdittavia asioita.

Uppoudu Pandavien veljesten seikkailujen vietäväksi.
Maria Wan

Maria Wan

Maria Wan on kaakkoisaasialaisen kulttuurin ja markkinoinnin tuntija, joka on tutkinut intialaisten epiikoiden - Ramayanan ja Mahabharatan - kulttuurisia vivahteita Kaakkois-Aasiassa. Intialaiset tarinat, mytologia ja filosofia kiehtovat häntä siinä määrin, että siitä syntyi halu kirjoittaa Mahabharata - Pandavan veljesten seikkailu simppelisti lyhennettynä niin, että oma poikakin jaksaisi syventyä siihen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite