Märgelin Mörkötarha

Märgelin Mörkötarha

Ada-Sofia Nieminen

Lastenkirjat

ePUB

5,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528090038

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.06.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Oletko koskaan pohtinut mitä möröt ja kummitukset (tiedäthän ne jotka asuvat sängyn alla) puuhailevat viikonloppuisin? Tämä tarina kertoo Mörön matkasta Mummolaan. Mitähän matkalla tapahtuu ja miten Mummo mahtaa ottaa mörön vastaan?

Vinkki: Tämä tarina kuulostaa hauskimmalle ääneen luettuna.
Ada-Sofia Nieminen

Ada-Sofia Nieminen

Olen harrastelijakirjoittaja. Olen kotoisin Rovaniemeltä, mutta elämäni aikana asunut vähän siellä sun täällä. Tällä hetkellä vaikutan Kaakkois-Suomessa. Ammatiltani olen graafinen suunnittelija ja töissä mainostoimistossa. Rakastan työtäni, eritoten kuvittamista.

Erilaiset tarinat täyttävät vapaa-aikani. Kirjoitan sekä lorutellen, että proosastellen lyhyitä ja vähän pitempiäkin tarinoita. Kertojana minulle on erityisen tärkeää välittää tunne ja antaa tunteen kuljettaa lukija tarinan tapahtumien läpi. Koen, että loruttelu ja riimittely on hyvä tapa saada mielikuvitus heräämään ja kuljettaa lukija jonnekin aivan toisaalle tästä arkitodellisuudesta. Samaa tavoittelen kuvituksillani. Haluan rikastaa lukijan mielikuvitusta ja antaa katsojalle tilaa oivaltaa tai keksiä itse mitä kuvassa tapahtuu

Rakastan lukemista ja olen kirjojeni suhteen kaikkiruokainen. Ehdottomia suosikkikirjailijoitani ovat kuitenkin Tove Jansson, J.R.R. Tolkien ja Stephen King. Rakastan satuja, fantasiaa ja mielikuvitusta.

Viime aikoina melkein kaikki kirjoittamani tarinat on tarkoitettu luettavaksi ääneen. Luulen sen johtuvan siitä, että onnellisimmat hetkeni lapsuudessa olivat niitä, kun äiti luki minulle ja sisarelleni kirjoja ennen nukkumaanmenoa (toisinaan saatoin kyllä vähän salaa jatkaa lukemista valojen sammuttamisen jälkeen).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite