Maalari Fransin sellokoulu 2

Maalari Fransin sellokoulu 2

Kadonneiden maalipurkkien arvoitus

Leena Hirvonen

Lasten ja nuorten tietokirjat

ePUB

21,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528038153

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.12.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
16,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Maalari Fransin sellokoulu 2 - Kadonneiden maalipurkkien arvoitus on sellonsoiton alkeet osaaville soittajille suunnattu oppikirja. Kirja on tarkoitettu sellon perustaso 2:n oppiaineiston opiskeluun. Tarinallisessa kirjassa seurataan Maalari Fransin matkaa ympäri maailman, ja tutustutaan eri aikakausien taidemusiikin lisäksi kahdeksan eri maan kansanmusiikkiin ja sellon rooliin kansanmusiikissa. Kirjassa on yhteissoittoa, improvisaatio- ja sävellysharjoituksia. Sellokoulussa käytetään värejä apuna sävelkulkujen ja sellon otelaudan hahmottamiseen. Kirja soveltuu musiikkiopisto-opetuksen lisäksi myös itseopiskeluun esimerkiksi aikuisille, jotka haluavat palata lapsuuden harrastuksen pariin.
Leena Hirvonen

Leena Hirvonen

Leena Hirvonen on joensuulainen musiikkipedagogi. Hän on kiinnostunut eri musiikkikulttuureista ja opetuksen pelillistämisestä. Hirvonen on tutustunut sellon rooliin eurooppalaisessa kansanmusiikissa ja soittanut selloa ja viola da gambaa useissa kansanmusiikkiyhtyeissä. Hän on toiminut musiikin alan töissä muun muassa Tansaniassa. Tällä hetkellä hän opettaa selloa ja musiikin hahmotusaineita Pielisen Karjalan musiikkiopistossa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite