Maailman viinirypälelajikkeet eurooppalaisesta näkökulmasta

Maailman viinirypälelajikkeet eurooppalaisesta näkökulmasta

Markku Kiskola

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

Pehmeäkantinen

168 sivua

ISBN-13: 9789528045243

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.05.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
13,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ajoittain joutuu pulmalliseen tilanteeseen, kun ei oikein tiedä, minkä viinin valitsisi. Haluaisit ehkä myös löytää oman suosikkiviinisi. Tai tietää viinistäsi enemmän.

Vanhan viisaudenkin mukaan elämän tärkeimmät asiat ovat viini, laulu ja hyvä ystävä. Viinimerkkejä on vain niin mahdottoman paljon, että on helpompi tutustua viinimaailmaan luotaamalla viinirypälelajikkeita.

Tähän Maailman viinirypälelajikkeet eurooppalaisesta näkökulmasta antaa hyvän tuen. Melkein jokaisesta lajikkeesta on nyt myös lyhyt aromikuvaus.

Kaikkiaan noin 930 erilaista ja 56 eri maassa viljeltyä lajiketta on ryhmitelty maittain ja viinialueittain. Lajikkeista on ensin mainittu yli 10 suosituinta. Lopuksi on viinialuekarttoja, kaikkein yleisimpien lajikkeiden kuvaus, ja aakkosellinen viinirypälelajikkeiden hakemisto, joka sisältää myös suuren joukon synonyymejä.

Pienikokoinen, tabletin ruudun kokoinen hakuteos, joka kulkee kätevästi kassissa tai laukussa matkaoppaana paikallisiin viineihin.

Teos on saatavilla myös kaikille e-kirja-alustoille. E-kirjasta on helppo etsiä esimerkiksi kaikki lajikkeet, joita tavataan jollakin viinialueella tai jossakin maassa. E-kirja toimii parhaiten tableteissa, kun sen lataa tablettiin tabletin oman e-kirja -sovelluksen avulla: Androidiin sen Googlen Play Kirjat - sovelluksella, ja iPadiin sen iBooks -sovelluksella.

Linkissä

https://sites.google.com/view/suosikkiviinisi-findyourwine/

voit esikatsella kirjaa. Linkki antaa myös lisää osto-opastusta sitä tarvitseville.

Mikäli yllä oleva linkki ei ole aktiivinen, sen voi maalata, ja valita sitten oikealla: Siirry osoitteeseen.
Tai linkin voi maalata ja kopioida sen selaimen osoitekenttään.
Markku Kiskola

Markku Kiskola

Markku Kiskola has visited most of the European countries, and also Asia and North America. During these trips, he had the opportunity to sample wines. Tens of years of studying wines has given the writer, not only great enjoyment, but also the inspiration to write this book.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite