Maailman ihanin vauva!

Maailman ihanin vauva!

Kuvakirja kotimaan adoptiosta

Leena Klaavuniemi, Raisa Pajamo

Lastenkirjat

Kovakantinen

44 sivua

ISBN-13: 9789528004349

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.05.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kanelikujalla, pienessä punaisessa talossa, asuvat Kari ja Kerttu Korvapuustinen kahden kissansa kanssa. He ovat kauan toivoneet saavansa lapsen. Vihdoin eräänä päivänä puhelin soi...

Maailman ihanin vauva! Kuvakirja kotimaan adoptiosta kertoo lämminhenkisen tarinan Kari ja Kerttu Korvapuustisen lapsitoiveesta perheellistymiseen kotimaan adoption kautta. Tässä kuvakirjassa pääsemme seuraamaan kuinka Korvapuustiset saavat oman rakkaan pitkään kaipaamansa lapsen. Kirjan sivuilla seikkailevat myös perheen kissat Hassu ja Hupsu.

Kuvakirja on tarkoitettu kotimaan adoptioperheiden käyttöön. Kirjan avulla sekä lapsi että vanhemmat voivat yhdessä käsitellä lapsen ja perheen omaa adoptiotarinaa. Kirja soveltuu luettavaksi noin lapsen kolmesta ikävuodesta lähtien.
Leena Klaavuniemi

Leena Klaavuniemi

Leena Klaavuniemi työskentelee varhaiskasvatuksen opettajana Raaseporin kaupungissa, jossa hän myös asuu perheensä kanssa. Klaavuniemen perheeseen kuuluu avomies, kolme poikaa ja koira Osku. Maailman ihanin vauva! Kuvakirja kotimaan adoptiosta on Klaavuniemen ensiteos. Piirtäminen on aina ollut lähellä Klaavuniemen sydäntä ja kirjan kuvitus onkin hänen käsialaansa.

Raisa Pajamo

Raisa Pajamo

Raisa Pajamo on kahden kotimaasta adoptioidun lapsen äiti. Maailman ihanin vauva! Kuvakirja kotimaan adoptiosta on Pajamon ensiteos. Idea kirjaan lähti omakohtaisesta tarpeesta lasten kuvakirjalle, joka käsittelee kotimaan adoptiota nykypäivänä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite