Maaginen elämäni

Maaginen elämäni

Raija Hautala

Romaanit & novellit

ePUB

1,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528069393

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.11.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tragikoominen tarina naisesta, joka elää eronsa jälkeistä sekavaa aikaa kahden murrosikäisen lapsensa kanssa. Hänellä on takanaan 60-luvun nuoruus, seksuaalinen vapaus, opiskelut ja pitkä liitto, joka kariutuu miehen pettämiseen. Kuvioissa on kaksi rakastajaa, jotka soljahtavat naisen elämään kuin huomaamatta. Nainen on oman elämänsä herra, eivätkä häntä mitkään sovinnaisuussäännöt sido. Naisen äiti, joka on hävinnyt kymmeniä vuosia sitten, kummittelee edelleen naisen elämässä. Kukaan ei tiedä varmasti, onko äiti elossa vai onko hän kenties muuttanut ulkomaille. Isä joutuu remonttia pakoon palvelutaloon ja siitä muodostuu farssi.

Maaginen elämäni on taitava psykologinen kuvaus läsnäolemisesta tai poissaolemisesta. Mustaa huumoria, iloa ja ihmeellisiä sattumia, niistä on tarina tehty.
Raija Hautala

Raija Hautala

Raija Hautala on lahtelainen kirjailija, jonka juuret ovat Etelä- Pohjanmaalla. Hän on julkaissut kaksi eteläpohjalaisen sukunsa elämänmenoa käsittelevää kirjaa: LÄHTÖ v. 2013 ja sen jatko-osa SEURAA MINUA v. 2015, jonka tapahtumat keskittyvät lähinnä Kanadaan. Pitelet käsissäsi nyt Hautalan kolmatta romaania, joka ilmestyi alun perin kovakantisena versiona nimellä OLEMASSA OLEMATTA vuonna 2018. TOISENLAINEN ELÄMÄNI -novellikokoelma ilmestyi vuonna 2020.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite