Maa 2

Maa 2

Katja Tallqvist

Romaanit & novellit

ePUB

308,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515685155

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.02.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Pelkäätkö ylipäätään mitään?"
"Pelkään, pellejä."

Jannista Maa 2:ssa kaikki näyttää samalta kuin Maassa. Pelottava totuus paljastuu, kun aurinko laskee ja pimeässä vaeltavat otukset lähtevät liikkeelle. Karmeat tontut ja pellet väijyvät hämärässä, ja saasteiset lammet kuhisevat ihmislihaa rakastavia kilpikonnia.

Maa 2:ssa on vain yksi sääntö: Pysy valossa, jos haluat säilyä hengissä, sillä pimeissä nurkissa odottavat ahnaat otukset. Janni yrittää sopeutua uuteen elämäänsä, mutta miten käy, kun Janni lopulta kohtaa suurimman pelkonsa?
Katja Tallqvist

Katja Tallqvist

Katja Tallqvist (s.1969) on nurmijärveläinen sairaanhoitaja.
Hänen esikoisromaaninsa Maa 2 ilmestyi 2017, BoD.
Tallqvistille eläimet ja luonto ovat lähellä sydäntä. Hän tykkää myös kasvattaa eksoottisia kasveja.
Vapaa-aikanaan hän harrastaa mm.neulomista, piirtämistä ja lukemista. Tallqvistin suosikkikirjailijoita ovat muun muassa Dean Knoonz, Robin Cook ja Tess Gerritsen.

Katja Tallqvist: Maa 2

Kirjailuja-kirjablogi

maaliskuuta 2019

(...) kaikesta ennakkoepäröinnistä ja epäilyttävyydestä huolimatta minä tosiaan nautin tästä romaanista! Kun pääsi sen yli, että kirja vilisee ihmislihaa metsästäviä tonttuja ja väkivaltaisia pellejä, kirjasta todella nautti. Tarina etenee jouhevasti, tunnelma on onnistuneen hyytävä ja kieli iisiä. Maa 2 on kirja, jonka suorastaan hotkin. Luin kirjaa nimenomaan viihteenä, viihdyttävänä.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite