Lyhyt akateeminen erityisperehdytys
Suosittu

Lyhyt akateeminen erityisperehdytys

Ari Tervashonka

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

623,9 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528005254

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.10.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Oletko pohtinut mikä on optimaalinen tie akateemiseen menestykseen? Akateemiselle kehittymiselle on loputtomasti erilaisia reittejä, mutta monia näistä yhdistää holistinen ja generalistinen ote. Tässä kirjassa ei siksi esitetä asioita yleistettyinä self help näkökulmina, vaan aiheina joita lukija itse kehittää omien tarpeidensa mukaan. Tarkoituksena on havahduttaa lukija kehityksen kokonaisuuteen. Rasituksesta väsynyt mieli ei opi samalla tavalla kuin huolehdittu, avara ja intuitiota käyttävä mieli. Kirjoituksilla avataan aiheita, joiden yhteisenä pyrkimyksenä on akateemisesta elämästä huolehtiminen, sekä kauniin mielen intuition synty.

Kirjoituksissa keskitytään niihin teemoihin ja taipumuksiin, mitä yliopistoissa ei ole monesti aikaa tai paikkaa kehittää. Muistin käyttö, itsensä tunteminen, rehellisyys, kritiikin sietokyky ja ajattelun avoimuus ovat kirjoitusten keskeisiä teemoja. Erityisperehdytyksen ydinajatus lähtee siitä, ettei yksilöllinen henkilökohtainen kehitys noudata aina yliopiston curriculumin sisältöjä. Saattaa olla että tarvitset sen lisäksi valtavan skaalan muitakin ajatuksia ja ajattelua, mikä yhdessä riittää synnyttämään erinomaisia henkisiä taipumuksia.
Ari Tervashonka

Ari Tervashonka

Ari J. Tervashonka (s. 1988) on humanistinen kolumnisti ja fysiikan historian väitöstutkija. Hän on myös mentoroinnut lukuisia akateemikkoja ja hänet tunnetaan myös filosofiatapahtumien puhujana. Tervashongan tutkimustyö keskittyy metodologisesti systemaattisen analyysin soveltamisen kehittämiseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite