Luovuus ja vastuullisuus digiajan työssä

Luovuus ja vastuullisuus digiajan työssä

Kohti tavoitteellista, kuuntelevaa ja joustavaa vuorovaikutusta

Iris Humala

Talous & johtaminen

ePUB

434,6 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528037941

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.12.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja on tarkoitettu käytännön opaskirjaksi, joka tarjoaa perustietoa luovan ja vastuullisen vuorovaikutuksen kehittämiseksi käytännössä sekä kysymyksiä lisäpohdintoja varten. Opaskirjan kohderyhmänä on yritysten ja organisaatioiden koko henkilöstö. Lukija voi hyödyntää kirjaa oman vuorovaikutusosaamisensa tai oman työyhteisönsä, tiimin tai työryhmän vuorovaikutuksen kehittämisessä digiajan työn erilaisissa tilanteissa ja tehtävissä. Kirjasta ja siinä olevien kysymysten pohtimisesta hyötyvät esimiesten ja työntekijöiden ohella myös yritysten valmentajat ja työelämän kehittämisen parissa toimivat asiantuntijat. Kirja soveltuu myös organisaatiotiedon ja työelämätaitojen oppikirjaksi.
Iris Humala

Iris Humala

Kirjan kirjoittajalla Iris Humalalla on noin 25 vuoden kokemus kansal-lisista ja kansainvälisistä tutkimukseen, kehittämiseen ja opetukseen liittyvistä yhteistyöprojekteista ja -ohjelmista sekä niiden koordinointi- ja johtotehtävistä ja työskentelystä verkon välityksellä.
Hän on myös tutkinut verkosto- ja virtuaalista työtä kahdessa väitöskirjassaan, jotka käsittelivät epäsymmetristen liikesuhteiden kehittämistä ja virtuaalisen työn johtamista. Hän toimii myös koulutustehtävissä sekä organisaatioiden ja työyhteisöjen valmentajana sekä uravalmentajana Iris Consulting ky:ssä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite