Luottamus, pelon poistava voima

Luottamus, pelon poistava voima

Kuinka säilyttää luottamus muutoksessa

Anu Vihonen

Elämäntaito & käytännön oppaat

Kovakantinen

180 sivua

ISBN-13: 9789528065685

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.08.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
27,95 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tulevaisuutta ei voi ennustaa kuin pieniltä osin. Koska emme tarkkaan ottaen tiedä, mitä edessä oleva tuo tullessaan, moni alkaa helposti ajatella pahinta. Mitä enemmän tietoisesti mietimme jotain uhkaa, sitä suuremmaksi tunne mielessä kasvaa ja saattaa saada suhteettoman suuret mittasuhteet. Pelko saa meidät kadottamaan yhteyden itseen ja toimimaan muiden ohjaamina. Pelko on yksi vahvimmista tunteista.

Kirja avaa pelon syntymekanismeja ja auttaa meitä ymmärtämään itseämme paremmin. Kun pelon takana olevat syyt selviävät, alkaa se yleensä väistyä. Pelon poistuessa ihmisen on mahdollista löytää yhteys itseensä ja sitä kautta oppia luottamaan siihen, että elämä kantaa. Kun ei enää pelota, tulevaisuus näyttäytyy tasapainoisena ja sitä kohti on hyvä lähteä.
Anu Vihonen

Anu Vihonen

Anu Vihonen on kirjoittaja, NLP Trainer ja NLP Personal Coach. Yli 15 vuoden ajan hän on auttanut ihmisiä oivaltamaan, kuinka on mahdollista tuntea itsensä elinvoimaiseksi, pitää yllä antoisia vuorovaikutussuhteita sekä saavuttaa se, mitä elämältään haluaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite