Luontaiset vahvuutemme

Luontaiset vahvuutemme

Tarinoita erilaisuuden hyödyntämisestä

Kari Helin, Niko Helin, Jari Saarenpää

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Kovakantinen

256 sivua

ISBN-13: 9789528002215

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.04.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
38,80 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Miten erilaisuudesta saadaan yksilön ja yhteisön voimavara? Tämä kirja antaa siihen vinkkejä ja tarinoita.
Erilaisuus on synnynnäistä tai opittua. Synnynnäistä on vaikea muuttaa, mutta opittua melko helppo. Raja synnynnäisen ja opitun välillä on joskus hieman epämääräinen. Esimerkiksi ajattelutyyliä pidetään yleisesti synnynnäisenä ja toimintatyyliä taas opittuna. Niinpä erilaisuutta jäsentävät työkalutkin kannattaa jakaa kahteen päätyyppiin.
Ajattelutyylejä tunnistavia, varteenotettavia työkaluja on oikeastaan vain yksi; MBTI versioineen. Toimintatyylejä, esimerkiksi johtamistyylejä, jäsentäviä työkaluja taas on kymmenittäin.
Tässä kirjassa nostetaan ajattelutyylien rinnalle käsite luontainen vahvuus. Käsitteen taustalla on tutkimus, jolla selvitettiin, miten ihmiset pyrkivät kehittämään itseään. Suuri osa vastaajista valitsi heikkouksiensa korjaamisen. Valtaosa eri alojen menestyneimmistä oli valinnut kuitenkin vahvuuksiensa hyödyntämisen.
Luontaiset vahvuutemme voivat olla kolmessa erilaisessa tilassa: aktiivisessa, ehdollisesti aktiivisessa ja passiivisessa. Kirjassa on useita esimerkkejä siitä miten passiivisen vahvuuden voi aktivoida.
Kari Helin

Kari Helin

FM Kari Helin, on teettänyt ja purkanut ajattelutyylianalyysejä jo lähes 20 vuoden ajan tuhansille asiakkaille, kirjoittanut aiheesta useamman kirjan ja kehittänyt suomalaiseen kulttuuriin soveltuvan ajattelutyylien tunnistajan (LUONTAISET TAIPUMUKSET -analyysi).

Niko Helin

Niko Helin

KTM Niko Helin toimittaa vahvuusanalyysejä TypeOne-yrityksessä sekä valmentaa valmentajia niiden purkamiseen ja soveltamiseen.
Hänellä on pitkä kokemus LUONTAISET TAIPUMUKSET -analyysin kouluttamisesta ja valmentamisesta.

Jari Saarenpää

Jari Saarenpää

DI Jari Saarenpää on "innostuksen oivalluttaja" opastaessaan suosituilla kirjoituksillaan ihmisiä ymmärtämään paremmin LUONTAISET TAIPUMUKSET -analyysiä ja sen hyötyjä. Hänellä on yli 20 vuoden johtamiskokemus monikulttuurisesta työstä kansainvälisessä liike-elämässä. Hän tuntee erityisesti muutostilanteiden johtamisen, asiakaskohtaamisen sekä vuorovaikutuksen kehittämisen ja toimii yritysvalmentajana organisaatioiden muutoksissa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite