Lumisadepallo

Lumisadepallo

Etsivätoimisto NPS ratkaisee 4

Sari Ahonen

Osa 4 tästä sarjasta

Lastenkirjat

ePUB

202,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528055938

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.02.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Muurulan alakoulussa eletään jännittävää kevättä: 5B-luokan jättimäisiin mittoihin kasvaneet yökouluvalmistelut saavat koko koulun sekaisin, kunnes h-hetki vihdoin koittaa. Onnistuvatko Ninni, Paavo ja luokkakaverinsa pujahtamaan pimeän koulun käytäville toteuttamaan suunnitelmaa, jota on valmisteltu viikkokausia? Vai juoksevatko he suoraan yövartijan syliin? Mitä oikein tapahtuu salaperäisessä tarvikevarastossa? Myös huhut kummituksesta leviävät opettajan järkipuheesta huolimatta.
- Ajatelkaa, meidän koulu on sata vuotta vanha! Mistä me tiedetään, mitä levottomia henkiä tuolla käytävillä vaeltaa.
Tervetuloa 5B-luokan yökouluun!
Sari Ahonen

Sari Ahonen

Sari Ahosen piti ryhtyä opettajaksi, mutta pankkiura vei mennessään. Se ei kuitenkaan estänyt suuren unelman toteutumista: esikoiskirja Ninni ja lumottu kirja ilmestyi lokakuussa 2015 . Lumisadepallo on neljäs, itsenäinen Ninni-kirja, jonka myötä lukija palaa jälleen Ninnin ja tämän ystävien seikkailujen pariin.
Lukeminen, kirjoittaminen ja suomen kieli ovat Sari Ahosen intohimoja edelleen leipomisen ja valokuvauksen lisäksi. Perheeseen kuuluu myös kaksi teiniä, mies ja koira.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite