Loista puhujana

Loista puhujana

Puhumisen taito, halu ja uskallus - Laita itsesi likoon!

Oili Valkila

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Pehmeäkantinen

196 sivua

ISBN-13: 9789523184787

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.09.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
36,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Loista puhujana -kirja tuo puhumisen ja puhetyön jokamiesluokkaan. Pienenevällä pallollamme olemme yhä enemmän kosketuksissa toisiimme - emmekä vain kirjoitetussa sosiaalisessa mediassa vaan myös kasvokkain toimien. Puhumisen taito, halu ja uskallus kuuluvat kaikille. Puhetaito ei aina tule DNA:ssa, mutta jokainen oppii sen ja pääsee nauttimaan esiintymisestä ja vaikuttamisesta, kun rohkaistuu laittamaan itsensä likoon.
Kirjan alkupuoli opastaa rakentamaan puhe-esityksen ja valmistautumaan vaihe vaiheelta. Loppupuolella kokeneet ja tunnetut, persoonansa likoon laittavat puhetyöläiset kertovat avoimesti valmistautumistavoistaan ja suhteestaan puhumiseen.
Kirja on helposti lähestyttävä ja arkinen johdatus puhetyöhön. Puhetyöksi katsottakoon kaikki työ ja toiminta, jossa puhumisella on tärkeä rooli: opettaminen ja kouluttaminen, poliittinen työ, julkinen puhuminen sekä myynti- ja markkinointityö. Kirja kuuluu jokaisen puhetyöläisen työpöydän ja yöpöydän reunalle kulmat hiirenkorville kuluneina.
Oili Valkila

Oili Valkila

Oili Valkila (FM, MHT, logonomi) on viestintäkouluttaja yrityksessään Will & Way. Hän sairastui rintasyöpään vuonna 2010.
Hanki ihana, peloton elämä! on syöpähoitojen kypsyttämä teos.
Valkila on kirjoittanut myös suositut opaskirjat Loista puhujana (Yrityskirjat 2014) ja Loista kirjoittajana (BoD 2016).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite