Logos
Uutuus

Logos

Suomen logoterapiayhdistyksen aikakauskirja nro 1

Iina Åman , - Suomen logoterapiayhdistys (Ed.)

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

136 sivua

ISBN-13: 9789528071686

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.04.2024

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
44,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
LOGOS
Suomen logoterapiayhdistyksen aikakauskirja nro 1

Elämän arvokkaisiin tarkoituksiin suuntautuva logoterapia on mitä hedelmällisin tutkimuksen lähde.

Logoteoriassa on samalla kertaa ajatonta ja ajassa elävää, olosuhteista riippumatonta viisautta. Se tarjoaa ehtymättömän aarreaitan paitsi tutkijoille myös ihmiselle, joka etsii arvopitoisia reittejä toteuttaakseen tarkoituksen tahtoaan.

Logoterapian kehittäjä, itävaltalainen neurologi ja psykiatri, lääketieteen ja filosofian tohtori Viktor Emil Frankl (1905-1997) esitti aikanaan toivomuksen, että hänen seuraajansa jatkaisivat logoteorian kehittämistä. Tämä kirja on alan tutkijoiden ja asiantuntijoiden vastaus Franklin toiveeseen heidän tarjotessaan lukijoille perusteita ja ajantasaista tietoa logoteoriasta.

Lisäarvoa tälle artikkelikokoelmalle tuovat Viktor Franklin oppilas ja hänen työnsä tunnetuin jatkaja Elisabeth Lukas sekä Alexander Batthyány. He ovat myöntäneet logoterapiayhdistykselle oikeuden yhteisen kirjansa luvun julkaisemiseen ja suomentamiseen.

Kirja on tarkoitettu alan opiskelijoille ja tutkijoille, logoterapiasta kiinnostuneille sekä kaikille, jotka pohtivat elämänsä suuntaa ja tarkoitusmahdollisuuksia.
Iina Åman

Iina Åman

- Suomen logoterapiayhdistys

- Suomen logoterapiayhdistys (Ed.)

Suomen logoterapiayhdistys kokoaa yhteen logoterapian tarkoituskeskeisestä ajattelusta ja elämäntaidosta kiinnostuneita.

Kaikille avoin yhdistys tekee logoterapiaa tunnetuksi, valottaa sen käyttöä eri sovellutusalueilla sekä edistää logoterapeuttista tutkimusta, opetusta ja opiskelua.Yhdistyksen tavoitteena on edistää ja tukea logoterapian arvopitoisen, myönteisen elämänkatsomuksen leviämistä.

www.logoterapiayhdistys.fi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite