Löytöretki ikääntymiseen
Suosittu

Löytöretki ikääntymiseen

Pirkko Remes, Vesa Karvinen

Elämäntaito & käytännön oppaat

Kovakantinen

148 sivua

ISBN-13: 9789528037668

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.12.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
20,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Uusi kirja ikääntyvän vahvuuksista

Kuinka ikääntyvä ihminen löytäisi vielä iloa elämäänsä? Miten jokainen ikääntyvä voisi vielä kehittyä taitavaksi moniottelijaksi elämän tyrskyissä? Tartu kirjaan, joka jättää jälkeensä kannustavan tuntuman. Löytöretket tarjoavat kattauksen mitä värikkäimpiä pienoiskertomuksia. Sivuilta välittyy sellaisia todellisuuksia, mihin suuri osa ikääntyneistä ei ole vielä astunut. Lukijat saavat sukeltaa syvälle jännittävään ikääntymiskulttuuriin.
Huumorikouluttaja Vesa Karvinen ja futurologi, dosentti Pirkko Remes heittäytyvät ikääntymisen haasteisiin omakohtaisten koettelemusten pohjalta. Toisella diagnosoitiin Parkinsonin tauti ja toisen mies sairastui Altzheimerin tautiin. Tämä kirja ei jätä ketään kylmäksi, vaan tarjoaa vaihtoehtoja elämän järjestämiseen.
Pirkko Remes

Pirkko Remes

Vesa Karvinen

Vesa Karvinen

Uutuuskirja vie retkelle ikääntymiseen

Demokraatti

joulukuuta 2018

Omakustanteena ilmestynyt retkiopas on myös kooste elämäntaitoihin. Se on myös mainio näyte siitä, että ikääntyminen ei estä hakemasta sisältöä elämään ja tekemään mitä mieleen juolahtaa. (...) Löytöretki ikääntymiseen -kirja koostuu eri teemoista. Yhdessä luvussa kaksikko pohtii ikääntymisen mukanaan tuomia vaivoja, muissa luvuissa mm. innostumisen lähteitä, ikääntymisen suhdetta oppimiseen ja nautintoihin.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite