Löydän vielä itseni

Löydän vielä itseni

Mia Väisänen

Klassikot & runot

Kovakantinen

56 sivua

ISBN-13: 9789524987264

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.03.2012

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja sisältää runoja, jotka ovat minun elämää, minun todellisuuttani. Olen kirjoittanut runoja aina, kun minun on ollut paha olla, minua on ahdistanut, tai elämässäni on tapahtunut jotain, mikä on tuottanut inspiraation. Runot kuvaavat minun elämäni tapahtumia, minun tuntemuksia ja ajatuksia.
Mia Väisänen

Mia Väisänen

Olen 21-vuotias opiskelija Taivalkoskelta. Runot tulivat elämääni kolmannella luokalla ja siitä saakka olen pitänyt kirjoittamista pakokeinona maailmasta. Kun otan kynän käteeni ja alan kirjoittaa, aloitan silloin terapiani. Runot auttoivat minut selviämään kaikesta siitä, mitä ihmiset tielleni heittelivät siinä toivossa, että saisivat minut kaatumaan. Tässä olen ja tässä pysyn.

Kaunista, mutta kovaa

Koillissanomat

huhtikuuta 2012

Mia Väisänen etsii tietään. Näin hän kertoo esikoisrunokirjansa nimiössä: Löydän vielä itseni. Syvyyttä runokirjaan tuo tieto mitä nuori ammattiopistoa käyvä nainen on kokenut. Kirja on poikkeuksellisen huoliteltu omakustanne-pienkustantamo kirjaksi. Väisänen on löytänyt ainakin sen, miten tuoda sanottavansa esille. Herkkä, mutta sisältö antaa silti aavistella jotain kovaa.
Väisänen kirjoittaa, että kirja on todistus siitä, että ihminen joka todella unelmoi jostain, joka on valmis tekemään asioiden eteen jotain, voi saavuttaa sen, mitä on alusta asti sydämestään saakka toivonut.
(...)
Väisänen on koonnut itsensä ja tehnyt hienon runokirjan. Runoissa on syvyyttä ja ajatusta. Sisältö lyhyessä lauseessa. Alun synkkyydestä ja itsesyytöksestä Väisänen nousee, katsoo uhmakkaasti kiusaajaansa, lopulta halveksien.
Mutta silti: "Raskasta. Kutsuvat elämäksi." Sieltähän se taivalkoskelainen ironia ja piilokyynisyyskin löytyvät.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite