LÖÖPPI

LÖÖPPI

Pääministerin salarakkaan etsintä ja hurja seikkailu Lapin kultamailla.

Lauri Oilinki

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

288 sivua

ISBN-13: 9789523303065

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.02.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
12,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pääministerin salarakkaan metsästys saa aikaan vipinää iltapäivälehden toimituksessa. Kiirettä lisäävät muut kynsille tipahtavat suuret uutistapahtumat. Kyynisiä toimittajia ne eivät sinänsä liikuta. Motto kun on: mitä enemmän kuolleita, sitä parempi ja myyvempi juttu ja lehti.
Lehden lööpintekijän tie vie kohti Lappia ja sen kultamaita. Lemmenjoella ohuen verhon alla alastoman makaavan nuoren naisen keho peittyy kultahipuilla. Saadaan oikea kultanaisen kuva. Se aiheuttaa vipinää valtioneuvostossa.
Yöttömän yön maisemissa liikkuvat myös vaskaajamestari Lo-Oskari, Kolmenpenikulman Esko ja Hiljaisenpatsaan Pekka. Etiäinen ennustaa pilvelle mustaa reunusta, se tietää kuolemaa. Mutta Pielpajärven ikivanha autiokirkko onnistutaan pelastamaan.
Lauri Oilinki

Lauri Oilinki

Lauri Oilinki on toimittaja, joka on pääosin omalla ajalla ja omilla rahoilla kiertänyt maailmaa niin Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa kuin Etelämantereella. Uteliaisuus on vienyt unohtumattomiin paikkoihin ja seikkailuihinkin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite