Lippalakki jossa on valot

Lippalakki jossa on valot

runoja

Pauli Kallio

Klassikot & runot

ePUB

212,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523306172

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.03.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pauli Kallion esikoiskokoelman runot liikkuvat arjen rahinoista juhannussaunan lauteille ja pariisilaiseen kahvilaan. Lippalakki jossa on valot -kokoelman runoja on esitetty myös näyttämöllä kirjailijan koomisessa elegiassa Maasta tullut.
Pauli Kallio

Pauli Kallio

Runoilija Pauli Kallio on aiemmin tunnettu näytelmäkirjailijana. Hänen palkittua monologiansa Maailman vanhin nainen on esitetty ympäri maata vuodesta -97 lähtien.

Terävällä Kynällä

Savon Sanomat

toukokuuta 2016

Lippalakki jossa on valot on Kallion esikoisrunokokoelma. Alkuvaikutelmat Kallion runoista ovat leikkisyys ja rento vuodattelu. Teksti virtaa pakottomasti ja usein pitkinä kokonaisuuksina.
(...) Runot ovat rakentamista harjoittavan ihmisen pohdintoja ja havaintoja. Käytännönläheisyys on muutenkin kaiken läpäisevää tässä kokoelmassa. Runojen puhuja polkee pyörällä, matkustaa junassa ja tykkää niin paljon kahvista, että yksi kirjan kolmesta runo-osastosta on omistettu kokonaan kahville.
(...) Kokoelman jokaisella runolla on otsikko. Osa otsikoista ja monet runorivit kautta kirjan ovat mainioita oivalluksia.
(...) Asenne näkyy kokoelman päättävässä nimirunossa Lippalakki jossa on valot: "puhutaan kielistä / kielet puhuvat meistä / enemmän kuin ehdimme ymmärtämään". Näin on.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite