Linssi löysällä

Linssi löysällä

Sari Suonpää

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Kovakantinen

136 sivua

ISBN-13: 9789515689658

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.12.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
69,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
136-sivuinen luontokuvakirja, joka sisältää hilpeitä tarinoita luontokuvaajattaren arjesta. Laadukas painatus ja kovat kannet. Kirja painaa yli puoli kiloa, samoin kirjailija.

Tää kirja on kokoelma luonto- ja lintukuvapalstoille julkaisemistani kuvista ja stooreista muutaman vuoden ajalta (sisältää noin 150 luontokuvaa). Suolaa ei ole lisätty, mausteena ainoastaan huumori ja itseironia. Ensinnäkin asiantuntijat sanoo, että kirjassa tarttee kieliasun olla viimetteen päälle virheetöntä. Juu niin varmaan, mut kun. Kieliasu on kirjava sekotus satakuntalaista solkotusta ja hämäläistä hälläväliä. Ota tai jätä.

Jokainen lukekoon täysin omalla vastuullaan. Kylmäksi kirja tuskin jättää ketään, mutta jos sen liian vakavissaan ottaa, seuraa taatusti ongelmia. HUOM: Kela ei korvaa kirjan mahdollisesti aiheuttamaa lääkityksen ja/tai terapian tarvetta.
Sari Suonpää

Sari Suonpää

Aiemmin kuului kottaraisten heimoon, mutta uusimman lajimääritelmän mukaan onkin vanha kotka. Pesii maalla. Ei aito blondi. Tajuaa yleensä kaiken, mutta joskus viiveellä. Liikkuu useimmiten korkokengissä niin asfaltilla, pellolla kuin matalissa vesistöissäkin. Suurena intohimona lintujen ja luonnon valokuvaaminen. Potee mm. haukka-addiktiota, johon nykylääketiede ei tunne parannuskeinoa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite