LILAFII® FILOSOFINEN PÄIHDEONGELMAN RATKAISUMALLI

LILAFII® FILOSOFINEN PÄIHDEONGELMAN RATKAISUMALLI

Self Help ja ammattikäyttöön

Markku Välli

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

676,7 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523184954

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.08.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lilafii® on ensimmäinen kvanttitodellisuuteen ja filosofiaan perustuva päihdeongelman ratkaisumalli. Lilafii ei perustu näkyihin, jumalallisiin ilmoituksiin tai luuloihin vaan sen perusta on tiedossa, jota voidaan arvioida.

Lilafiissä fyysinen raitistuminen on pieni, mutta tärkeä asia, mikä tapahtuu, kun alkoholi ja muut huumeet jäävät sivuun myrkyllisinä kemikaaleina. Hengellisyyttä, henkisyyttä ja tietoisuutta virtaa alkoholin ja huumeiden jättämään tyhjiöön. Tuo virtaus on filosofiaa, joka etsii vastauksia kysymyksiin: Kuka minä olen? Mikä tämä maailma on? Miksi olen täällä? Onko minulla tarkoitus?

Lilafii ei syyllistä eikä etsi luonteenvikoja tai syntejä. Lilafiin tiellä voi elämän tavoitteena olla mahdollisuus kehittää empatiaansa, herkkyyttänsä ja ymmärrystään, koska ihminen on syntynyt vapauden, ilon ja luovuuden lähteeksi luontoon.

Empatia, herkkyys ja ymmärrys ovat nykyisen tieteellisen todellisuuskäsityksen, kvanttitodellisuuden mukaan niitä tietoisuuden aineettomia tiloja, joista Platon puhui kauneutena, hyvyytenä ja totuutena. Ne ovat olemassa todellisina meissä ja voimme näillä aineettomilla sisäisillä kvanttitiloillamme vaikuttaa ulkopuoliseen todellisuuteen.

Lilafii on kirjoitettu päihdeongelman kanssa eläville ja työskenteleville. Se on erityisesti ihmisille, jotka eivät voi hyväksyä 12 askeleen ohjelman sisältöä. Heitä on paljon. Kutsun heitä kohtaamattomiksi, koska 12 askelta ei kohtaa heitä järjen, tunteen tai uskon tasolla. Kohtaamaton ihminen on mystinen, joka ei alistu muottiin. Mystinen on tiedon rajaa etsivä, sillä hän tietää tiedon rajan, mutta hän ei tiedä sen lähestymisen tapaa.

Lilafiin virtuaalitoimistot aloittavat toimintansa Suomessa tämän kirjan julkaisun yhteydessä. Sovellutus, ohjaaminen ja keskustelut tapahtuvat kaksin. Ei ryhmissä. Virtuaalitoimisto on paikka, josta lähdetään liikkeelle päihteettömyyteen. Matkalla oleminen on osa ongelman ratkaisua. Matkaa tehdään autossa, metsäpolulla kävellen, vuoren rinteellä, luolassa tai veneessä.

Lisää tietoa kotisivuilta www.lilafii.com.
Markku Välli

Markku Välli

Minä olen Markku Välli.

Pätevyyteni luoda Lilafii perustuu 15 vuoden päihdetyön ammatilliseen kokemukseen, vuonna 1994 tammikuussa alkaneeseen katkeamattomaan raittiuteen ja akateemiseen tutkintoon (YTM, 2004) sekä filosofian laudatur tason opintoihin. Lisäksi minulla on lastensuojelun sosiaalityöntekijän ja koulukuraattorin pätevyys ja kokemus. Teollisuudessa olin kymmenen vuotta työnjohtajana. Kiinteistönvälittäjänä (LKV) opin yrittämään viidessä vuodessa.

Käytän Lilafiissä kuraattori ammattinimikettä, muita mahdollisia nimikkeitä olisivat ohjaaja, valmentaja tai councelor.

Juureni tiedän 1800 – alkuun asti, jolloin isoäitini isoisä osti vaimonsa kanssa Vällin tilan Tampereen naapurikunnasta Kangasalta. Heillä syntyi kaksi poikaa, joista vanhempi kuoli viinaan tilan isäntänä ja nuorempi veli Kaarlo kaatui punakaartin komppanian päällikkönä Tampereella kaartin viimeisimmissä vastahyökkäyksissä.

Kummatkin olivat intohimoisia ja väkeviä miehiä, joiden tarinat minä osaan.

Nuoremman veljen, Kaarlon tytär oli isoäitini Ida, jonka sylissä opin kaartin taistelulaulut. Hänen lasistaan otin ensi kännit ja vedin ekat savut hänen sätkästään. Isoäitini puhui ja jutteli paljon minulle, selvin päin ja kännissä. Hänen tarinansa kolmen sodan ajalta oli parhaat, rakkaudessa ja kuolemassa. Isäni oli ylpeä, varakas ja menestynyt mies.

Elänyt olen. Viinaa olen juonut. Lisääntynyt olen kuin mies. Kolme pikkusuttani on jo lähtenyt vaeltamaan pesästään. Minä jatkan myös matkaani

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite