Liiketalous- ja yhteiskuntatieteen tutkimusstrategiat, menetelmät
Suosittu

Liiketalous- ja yhteiskuntatieteen tutkimusstrategiat, menetelmät

Opas pro gradu -tutkielmalle

Rauni Seppola

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

168 sivua

ISBN-13: 9789528066842

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.03.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
41,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Opas, akateemisille opinnäytteille, on suunnattu yhteiskuntatieteen ja etenkin liiketaloustieteen graduntekijöille. Se auttaa opiskelijaa erilaisten valintojen edessä. Kirjassa kuvataan koko tutkimusprosessi, joka alkaa aiheen valinnasta, tutkimusongelman ja -kysymyksen muotoilusta tutkimuksen tavoitteen määrittelyyn ja sen toteuttamiseen. Oppaassa käydään läpi ne taustafilosofiat, jotka tulee perustella ja joihin tutkija sitoutuu tutkimuksessaan. Tutkimusstrategia on päätös eri menetelmällisistä valinnoista aineiston hankinnan ja analyysin suhteen. Tässä kirjassa kuvataan kvantitatiivisen ja laadullisen aineistojen hankinta- ja niihin perustuvat analysointi- sekä tulkintamenetelmät.
Lopuksi kirja kuvaa, miten asetettuun tutkimuskysymykseen vastataan ja miten tutkimusraportti eli pro gradu -tutkielma kirjoitetaan. Kirjassa on runsaasti myös käytännön esimerkkejä. Tällä et voi epäonnistua.
Rauni Seppola

Rauni Seppola

Kauppatieteiden tohtori Rauni Seppola on toiminut ma. professorina Lapin, Vaasan ja Jyväskylän yliopistoissa. Tutkijana hän työskennellyt Helsingin kauppakorkeakoulussa (nykyinen Aalto - yliopisto) ja Jyväskylän yliopistoissa. Hänellä on kokemusta lukuisien gradutöiden ohjaamisesta sekä eri menetelmäkurssien pitämisestä. Hänen pääaineensa perustutkinnossa kansainvälisten toimintojen koulutusohjelmassa oli kansantaloustiede, (kansainvälinen talous), ja jatkotutkintonsa hän suoritti Kansainvälisen liiketoiminnan oppiaineessa. Professuurit ovat olleet palvelujohtamisen tutkimusprofessori (markkinointi), kansainvälinen liiketoiminta (erityisesti kansainvälinen markkinointi) ja markkinointi. Hän on myös osallistunut aktiivisesti kansainvälisiin konferensseihin ja toiminut puheenjohtajana Aalto - yliopiston komiteassa nimeltään : Good academic manners and scientific guidelines.
Lisäksi hänellä on opettajan pedagoginen pätevyys ja hän on suorittanut aikuiskasvatustieteen cum laude -arvosanan sekä Opetushallinnon tutkinnon.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite