Liian kiltti luutnantiksi

Liian kiltti luutnantiksi

Ravisteleva tositarina

Markku J. Kumpula

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

176 sivua

ISBN-13: 9789524981736

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.02.2009

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
18,17 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Esikoiskirjassaan Markku kertoo oman, ajoittain rankankin tarinansa, joka oikeastaan vasta alkaa siitä, mihin useimmat tarinat päättyvät.
Ihmismielen arvoituksen pohtimiseen kirja antaa haastetta alan ammattilaisellekin.


"Kirja on mielenkiintoinen yhdistelmä värikkäästä oman elämän kerronnasta ja Raamatun keskeisistä perusopetuksista. Se valottaa yhden ihmisen tietä monien vastoinkäymisten kautta Jumalan yhteyteen ja siihen kutsuun, minkä Jumala on hänelle tarkoittanut. Samalla kirja piirtää uudistusherätyksen vaiheita yhden uuden seurakunnan syntyvaiheiden näkökulmasta. Rehellinen kipeidenkin asioiden tarkastelu antaa lukijalle mahdollisuuden samaistua kerrontaan ja löytää itselleen lujan perustan elämään.
Suosittelen mielihyvin."
Pastori, fys. tri Seppo Pehkonen, Helsinki


"Jokaisen ihmisen nuoruuteen kuuluu henkiset kasvukivut. Ihminen etsii itseään ja punnitsee tulevan elämänsä tavoitteita ja omaa arvomaailmaansa. "Liian kiltin luutnantin" tarina ja sisäisen rauhan löytäminen omakohtaisesti voi olla pelastava esimerkki siitä, miten myös omista vaikeuksista voi selvitä."
Jaakko Salmela, Nivala
Markku J. Kumpula

Markku J. Kumpula

Markku Kumpula on Nivalassa Markun-päivänä syntynyt viisikymppinen mies, joka tuli dramaattisten vaiheiden jälkeen nuorukaisena uskoon ollessaan viimeistä vuotta Kadettikoulussa vuonna 1983.
Elämänsä aikana Markku on ansainnut leipänsä mm. maatalouslomittajana, opetusupseerina, tietöissä, atk-ohjelmoijana, toimistovirkailijana, ala-asteen opettajana, EU-projektin vetäjänä, tuote-asiantuntijana, palveluneuvojana, rekkakuskina,taksinkuljettajana, aluepäällikkönä, evankelistana ja pastorina. Rakennus-, metsä- ja maataloustyöt ovat tulleet tutuksi jo pienestä pitäen. Myös työttömyys on ajoittain ollut arkipäivää.
- Yliopistoarvosanoja olen haalinut neljästä yliopistosta, mutta varsinainen virallinen loppututkinto puuttuu. Ajattelin ensin viiskymppissynttäreihin mennessä opiskella valmiiksi loppusuoralla olevan Bachelor of Arts in Bible and Theology -tutkinnon, mutta sen sijaan päätinkin kirjoittaa omaelämäkerrallisen kirjan. "Liian kiltti luutnantiksi" onkin viiskymppis-"graduni", Markku kertoo.
Markku harrastaa monipuolista kuntourheilua, mm. kesällä suunnistusta ja talvella jääkiekkoa harrasteporukassa.
Perheeseen kuuluu vaimo ja kolme aikuistuvaa lasta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite