Lemmenlaiva s/s Rolfsborg

Lemmenlaiva s/s Rolfsborg

Sylvin ja Uunon tarina

Niilo Kalsi

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Kovakantinen

112 sivua

ISBN-13: 9789515684103

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.10.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
35,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
S/S Rolfsborg kertoo kahden nuoren, ylikonemestari Uuno Kalsin ja Sylvi Syrjäsen tarinan, joka alkoi höyrylaiva s/s Rolfsborgin matkalla. Se kertoo rakkaudesta, kaipauksesta , luopumisen tuskasta, jälleennäkemisen riemusta, sitkeästä työstä ja selviytymisen losta.

Kertomus kulkee Sydänhämeestä Urjalasta ja Vesilahdelta Karjalaan Kurkijoelle, Pälkjärvelle,Värtsilään ja Sortavalaan ja maailman merille. Kertomus valottaa paitsi Sylvin ja Uunon, myös heidän sukujensa historiaa.

Tuohon tarinaan mahtuvat nälkävuosien painajaiset, muutot kauaksi kotoa ja merten taa , 1920 -luvun musertavan laman tuskat, kolmen sodan kauhun hetket, evakkomatkat ja viimein rauhan vuodet.
Niilo Kalsi

Niilo Kalsi

Niilo Kalsi , FK harrastaa kirjoittamisen lisäksi lukemista, tekemistä ja joutenoloa Iisveden Kolikkoinmäen kylässä. Puuhailuun kuuluu myös puutarhanhoito, veneily ja kehitysmaatyö. Kokemusta on kertynyt lukuisista Afrikan maista.

s/s Rolfsborg on hänen ensimmäinen julkaistu kirjansa, mutta lehtiartikkelita on syntynyt lukuisia ja pöytälaatikossa odottaa muutama hurja tarina julkipääsyä. Kannattaa seurata.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite