Leiki kuollutta

Leiki kuollutta

Sanna Soininen

Pehmeäkantinen

234 sivua

ISBN-13: 9789523189133

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.03.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Rikostutkija Kari Tenhunen päätti kirjoittaa kirjan monimutkaisesta rikosvyyhdistä, joka vaikutti myös hänen henkilökohtaiseen elämäänsä. Kyberrikollisia, tietovuotoja, varkauksia, vapaudenriistoa, huijauksia, pahoinpitelyjä, salakuuntelua, lapsiin kohdistuvaa kaltoin kohtelua - tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin. Kari halusi kertoa inhimillisen tarinan uhrien, läheisten, äitien, isien, isovanhempien, lasten, poliisien, tutkijan ja myös rikollisten näkökulmista.

Ihan tavallisena päivänä kuka tahansa voi joutua rikoksen uhriksi. Ja se voi vaikuttaa hänen perheeseensä, ystäviinsä ja asuinpiiriinsä. Tarina alkaa Ilmari Pesosesta, joka tempaistaan suuren surun keskeltä rikostutkimuksiin. Ilmarin asuintalossa tapahtuneet varkaudet olivat vain alkusoittoa rikosvyyhdille, joka pala palalta alkoivat paljastua. Hänen silmänsä avautuivat ja hän yritti parhaansa mukaan pelastaa tyttärensä ja hänen ystävänsä. Pian hän huomasi, että se ei riittänyt. Lähipiirissä tapahtui useita rikoksia ja pian poliisit olivat kahden rikollisporukan jäljillä.
Sanna Soininen

Sanna Soininen

Kirjailija on kuopiolainen nainen, joka on aiemmin kirjoittanut Auringonläikkä-kirjan ja kolme runokirjaa. Harrastuksenaan hän ottaa valokuvia ja ylläpitää Runoja ja tarinoita sulle -nettisivuja ja -blogia sekä Instagram-tiliä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite