Lehmänpotkun koulu

Lehmänpotkun koulu

- ja muita tarinoita

Tommi Aulasmaa

Romaanit & novellit

ePUB

265,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528073161

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.03.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Hän halusi loppuun asti pitää kiinni, sillä hän pelkäsi kadottavansa tavaroiden ja asunnon häviämisen myötä lopullisesti jotain myös itsestään"

Lapsuus on lyhyt ja sen loppu vieläkin lyhyempi. Nuoruus sysää sen syrjään, tullen itse aikuisuuden hotkaisemaksi. Keski-ikäisenä haikeus ja muistot kääntävät katseen takaisin menneeseen, aikaan joka kulkee jollain tavalla aina mukana.

Näistä aineksista rakentuu Lehmänpotkun koulu.

"Tommi Aulasmaa vie lukijan elämänmakuiselle nostalgiamatkalle lapsuutensa kotikaupunkiin"

Tiina Åhlgren
sanataideopettaja
Vantaan sanataidekoulu
Tommi Aulasmaa

Tommi Aulasmaa

Tommi Aulasmaa (s.1971) on vantaalainen harrastekirjoittaja. Tommi on aina tykännyt kirjoittamisesta, mutta varsinainen sykäys aktiivisempaan kirjoittamiseen syntyi Vantaan sanataidekoulun kirjoittajaryhmissä. Kirjoittajaryhmien yhteisten antologioiden jälkeen syksyllä 2016 ilmestyi ensimmäinen omakustanne Karvakäsi-José - ja muita tarinoita. Keväällä 2018 ilmestyi Lehmänpotkun koulu - ja muita tarinoita. Kirjat koostuvat novelleista samoin kuin syksyllä 2019 ilmestyvä Ei pysynyt pinnalla Karjalainen. Tommi on kokeilemassa uutta aluevaltausta, sillä työalla on romaani, joka toivon mukaan ilmestyy parin vuoden päästä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite