Leffa ilman käsikirjoitusta

Leffa ilman käsikirjoitusta

Marja Pihlajamäki

Romaanit & novellit

ePUB

393,5 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523185777

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.07.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Me synnymme ja elämme. Sama äiti, sama isä, elämä vain on erilainen. Me rakastamme ja kadehdimme. Meillä on onnea ja epäonnea. Me teemme virheitä ja härnäämme kuolemaa.

Me emme tunne toisiamme, mutta joku jossain kirjoittaa elämäämme uudet vuorosanat…"
Marja Pihlajamäki

Marja Pihlajamäki

Marja Pihlajamäki luonnehtii itseään keski-ikäiseksi toimistotyöläiseksi, jonka perheeseen kuuluvat aviomies, kolme perheellistä lasta ja kaksi lastenlasta. Muutama eläinlapsikin pyörii jaloissa.

”Leffa ilman käsikirjoitusta” syntyi yli kymmenen vuotta sitten pakonomaisena 'tämä-pitää-tallentaa' –tarinana. En alkuunkaan tiennyt, miten tarina päättyy, kun aloin kirjoittaa sitä. Kun olin saanut ensimmäiset kymmenen sivua paperille, tarina alkoi elää aivan omaa elämäänsä ja tapahtumat vyöryivät ulos sormistani. Alusta loppuun ja kahteen kertaan puhtaaksikirjoitettuna 'käsikirjoitus' oli valmis neljässä kuukaudessa. Siitä lähtien teos on vain odottanut tulevansa julkaistuksi."

"Teen päätyökseni kirjanpitoa ja muita laskenta-alan töitä. Kirjoittamisen pakko puskee aika ajoin pintaan, mutta hyvät tarinat ovat kiven alla. Seuraavaa tarinaani ei ole vielä kirjoitettu…"

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite