Lauseet, jotka jäivät...

Lauseet, jotka jäivät...

Essi Torkkeli

Klassikot & runot

ePUB

727,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515687937

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.09.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Silloin, kun sä olet onnellinen sä et pysähdy miettimään sitä. Ei onnellisuudesta piirrettä vihkoon ja mietitä mikä tekee ihmisen onnelliseksi. Me vain ollaan onnellisia, ja illalla nukkumaan käydessä toivotaan, että nähdään unta päivän tapahtumista. Tämä kirja ei kerro onnellisuudesta. Tämä kirja on täynnä runoja, jotka ovat synkkiä. Ja vaikka kirjoittaa synkkiä ja surullisia runoja, ihminen voi silti olla onnellinen. Koska kaikilla on päiviä jolloin, joku ei mene putkeen. NIistä vain pääsee helpommin yli kirjoittamalla, vaikka kirjoitus ei liittyisi mitenkään omaan elämään.
Essi Torkkeli

Essi Torkkeli

Naisenalku, joka on kiinnostunnut psykologiasta, mielen syvyyksistä, ihmisten auttamisesta ja kuuntelemisesta. Ihminen, joka miettii aina syvempää tarkoitusta. Ja dramatisoi, varsinkin kirjoittaessaan. Nuori, jota ne jotka tuntevat kuvaavat sanalla teatraalinen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite