Lainatun kohtalon kantaja

Lainatun kohtalon kantaja

Beata Reilin

Romaanit & novellit

Kovakantinen

280 sivua

ISBN-13: 9789523390812

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.11.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
23,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Heräsin pää jyskyttäen. Viimeinen asia jonka muistin oli koulun piha, märkä nurmikko allani ja Xanderin huolestuneet kasvot. Kelasin mielessäni mitä oli viime viikkojen aikana tapahtunut. Tästä se alkoi."

Kuusitoistavuotias Kia Oja on vielä toipumassa perhettä kohdanneesta tragediasta, kun hän joutuu yhtäkkiä lähtemään Englantiin opiskelemaan. Elämänmuutos tuo tullessaan uuden koulun, asuntolan ja kaverit. Kiaa alkaa häiritä oudot tapahtumat, joita kukaan muu ei tunnu huomaavan. Kia on itsenäinen tyttö ja hänellä on vahva tahto, joten hän haluaa ottaa selvää mistä tässä kaikessa on kyse.

Reilinin esikoiskirja kuvaa tarkasti nuoren elämää ja kuohuvia tunteita. Kirja on sijoitettu rohkeasti brittiläiseen sisäoppilaitokseen. Kirjailija tuo kuitenkin ulkomaisen koulun elämän lukijan lähelle, suomalaisen Kian kokemusten ja elämän kautta. Tarinassa sekoittuu tuttu ja vieras, todellisuus ja fantasia. Saamme lukea Kian kasvutarinan nuoruudesta aikuisuuteen, rikkinäisestä ehjemmäksi.
Beata Reilin

Beata Reilin

Beata Reilin on nuori kirjailija ja tämä hänen esikoisteoksensa on kirjoitettu 16-vuotiaana. Beata ei ole tähdenlento, vaan työn alla on jo kaksi seuraavaa romaania.
Kunnianhimoinen nuori kirjailijanalku (synt. 2000) opiskelee Kallion ilmaisutaitolukiossa toista vuotta. Reilin kirjottaa esikoisteoksessaan nuoren naisen rohkeasta ja itsenäisestä elämästä fantasian avulla, eikä epäröi käsitellä kipeitä asioita, kuten perheenjäsenen menettämistä.
Kirjoittajana Beata on omimmillaan hämmentävän kauniissa ja kipeissä maisemissa, joita hän kuvaa kirjan lisäksi runoissaan. Voit tutustua hänen runoihinsa ja muihin lyhempiin tuotoksiinsa hänen blogissaan "Kirjafriikki vai Kirjailijanalku".

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite