Läpi kasvun lasikaton

Läpi kasvun lasikaton

Miljoonasta kymmenen, kymmenestä sata

Veijo Komulainen

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

196 sivua

ISBN-13: 9789526859408

Kustantaja: Gordionpro Oy

Julkaistu: 10.10.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
49,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Läpi kasvun lasikaton: miljoonasta kymmenen, kymmenestä sata kertoo pk-yritysten kasvun johtamisesta harvoin käsitellystä näkökulmasta, organisaation sisäisten tekijöiden vaikutuksesta kykyyn kasvaa. Tutkitusti 85 % yritysjohtajista on sitä mieltä, että kasvun suurin este tulee yrityksen sisältä. Kirja paneutuu kasvukipujen syihin, niiden ilmentymiin ja kasvussa uudistettavan johtamisen keinoihin ennakoida ja poistaa niitä. Kirja avaa myös perinteisille organisaatioille polun rakentaa toiminnasta ketterä ja itseohjautuva, jonka tuloksena tuottavuus ja työtyytyväisyys paranee.

Tämä kirja on kirjoitettu Sinulle, kasvavan yrityksen toimitusjohtaja. Jos koet että teksti puhuttelee Sinua ja yritystäsi, hanki kirja luettavaksi myös hallituksen ja johtoryhmäsi jäsenille. Sillä vain porukalla saat haluamasi kehityksen liikkeelle.

Tämä kirja on myös kaikille kasvavien yritysten kanssa työskenteleville talouden, HR:n, viestinnän ja ICT:n ammattilaisille. Perehdyttyäsi tunnistat ne oleellisimmat haasteet joihin yrityksessä tänään on tartuttava. Jätä loput tulevaisuuteen.
Veijo Komulainen

Veijo Komulainen

Veijo Komulainen on kokenut ja monipuolinen kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen ammattilainen. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus erilaisista yritysjohdon tehtävistä Suomessa ja ulkomailla, useamman keskisuuren yrityksen toimitusjohtajana, liiketoiminta- ja myyntijohdossa Fortumilla ja Koneella, liiketoiminnan kehittäjänä ja konsulttina. Lisäksi hän on toiminut mentorina ja sparraajana laajalla skaalalla opiskelijoista yritysjohtajiin, mm. Keskuskauppakamarin naisjohtajien mentorointiohjelmassa.

 Gordionpro Oy

Gordionpro Oy (Ed.)

Gordionpro on vuonna 2014 perustettu työntekijöidensä 100 % omistama suomalainen asiantuntijapalveluyritys.

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia palveluliiketoiminnan kehittämisessä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite