läheisriipuvuus, Vanhemmuus ja tunteet

läheisriipuvuus, Vanhemmuus ja tunteet

Kiusaaminen kuriin

Marika Ypyä-Valtari

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

4,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528093220

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.11.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tiedätkö järjellä, että jokin toimintatapasi on sinulle haitallinen, mutta et pysty muuttamaan itseäsi?
Kirja sopii kaikille, jotka tuntevat ahdistusta tai tunnistavat joko itsessään tai perheessä olevan toimimattomuutta. Tutkimusten mukaan vain noin 30% perheyksiköistä ovat toimivia.

Toimiva perhe on yksikkö, joka varustaa lapsen tuntemisen kyvyillä ja ihmissuhdetaidoilla. Opettaa havaitsemaan mitä hän tuntee, antamaan niille nimet ja pukemaan tunteensa sanoiksi.
Tunnekäyttäytymisesi ja vuorovaikutustapasi siirtyy lapsiisi ja tietynlainen malli saattaa johtaa erilaisiin riippuvuuksiin aikuisiässä.
Kirjoittaja on koonnut eri kirjoista materiaalia sekä kiusatun, että kiusaajan tukemiseen.
Kiusaamisen ennaltaehkäisy sekä kiusatun että kiusaajan näkökulmasta ja siihen mahdollisesti liittyvät sukupolvien ketjujen vuorovaikutusmallien ja uskomusten muokkaaminen.
Kirjassa on vihko kiusatulle, joka antaa myös vanhemmille tietoa ja apuvälineitä tutkimalla toimitaanko perheessä "terveellä tavalla". Kirja antaa vastauksia miten käyttäytymis- ja ajatusmalleja voi muokata.
Kiusaaminen alkaa useimmiten jo päiväkodissa, siksi materiaali on hyödyllinen jo päiväkotilapsille ja heidän vanhemmilleen.
Työ- ja kouluyhteisöjen ongelmissa sekä kiusaamistilanteissa olisi aina mentävä pintaa syvemmälle eikä selvitellä pelkästään itse kiusaamistapahtumaa.

Tehtävien, havainnollisten kuvausten ja esimerkkien avulla elävöitetään kirjan sisältöä. Mm kissailmekortit, rytmiajokortti, salibändydiblomi ja tunnelämpömittari auttavat määränpääsi saavuttamista.
Kirja auttaa sinua saamaan sen, mitä olet sisimmässäsi aina halunnut.
Marika Ypyä-Valtari

Marika Ypyä-Valtari

Olen työskennellyt varhaiskasvattajana 15 vuotta. Kävin avoimessa yliopistossa erityispedagogiikan perusteet -kurssin ja minut koulutettiin pitämään vertaistukiryhmiä perheiden vanhemmille, joiden lapsuuden perheessä on olut toimimattomuutta.
Pidin tällaisen kurssin, josta olen saanut ideoita myös kirjaan.
Minulla on kolme teini-ikäistä poikaa, joiden kanssa olen saanut toteuttaa kirjan oppeja jo pidemmän aikaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite